2777
2789
عنوان

چه کنم که نامزد داداشم کم بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 37 پست
اگه پول بازنشستگی باباتونه که فکر کنم به مامانت میرسه نه داداشتپس پول داداشت نیست پول همه تونهاگه دا ...

داداشم داره پول بابامو هرج میکنه به ما در واقع ، گاهی وقتا هم میده دست مامانم ، مامانم خیلی ولخرجه بخاطر همون سعی میکنه خودش مدیریت کنه 

اما گاهی وقتا هم دلی از پول خودش خرج میکنه 

اینارو قبل نامزد کردن گفته بود بهش اما بازم کرم میریزه

آره دقیقا اینطور بدتر میشه بله داداشم خیلی خوبه اما خوب گاهی وقتا حرف تو سرش نمیره که چی بگم بهش آخه ...

آره عزیزم ، بهش بگو من برای پیشگیری میخوام این تذکر بدم ، به خودتم میگم‌چون زن داداشو دوست دارم و نمیخوام ناراحت بشه بلاخره منو تو باهم راحت تریم 

راحت باش باهاش بدون گله و شکایت اخرشم بگو این مسائل برای همه پیش میاد 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اانقدر سختش نکن دخالت کرد محکم تو روش وایسا بگو این پول شوهر تو نیست پوله همه ی ماعه پس تا نریدم به ...

مشکلش پول بابام نیست 

گاهی وقتا داداشم دلی از پول خودش برای ما خرج میکنه از اون ناراحت میشه منم نمیتونم چیزی بگم 

خیلی اعصاب داداشمو خراب کرده

خوندممیگی داداشم داره از پول بابام برامون خرج میکنهمیگم خودتون خرج کنید چکاریه اون خرج کنه زنداداشت ...

آره ، موندم یکم قسطا تموم شه بعد به مامانم بگم کارتو بکیره 

خود داداشمم گفته کارتو میده