2777
2789
عنوان

بعد عاطفی چقدر تو زندگی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عاشق شو زندگی مشترک تشکیل بده.سن که بالا بره آدم احساس تنهایی بیشتری می‌کنه

یکیو دوست دارم براش وقت میزارم . خیلی تلاش می‌کنم خیلی بیشتر از حد توانم صبر میکنم اما اصلا به نظر نمیاد که از من خوشش بیاد . من یه قدم میرم جلو اون صد قدم میره عقب 

یعنی ناامید نباشم ؟؟ یه لحظه دلم گرفت . همش تلاش می‌کنم میترسم آخر یه موفق بدبخت تنها باشم که وقتی م ...

عزیزم، بابا بیخیال حالا انگار اینایی که فرضا ازدواج کردن و بچه دار شدن همشون محافظ دارن، والا دو تا در میون خونه سالمندانن، یا به زور نگه داری میشن 

من که میخوام پیر شدم خودم آبرومندانه برم خانه سالمندان 😂

اتفاقاا عاطفی خیلی مهم چون آرامش و ذوق امید داره حال خوب و پرانرژی داره انرژی ارامش چی میگ میگه ک نا ...

اره . برنامه هام کارام همه چی سر جاشه . فقط آزارم میده که جرا یه نفر هیجوره حتی یه ذره هم نباید منو بخواد . و کلا چرا این اتفاق انقدر برام تکرار شده تا الان

چرا پارتنرت رو عوض نمیکنی

چون من آدم سخت گیری ام . زود عادت نمیکنم . تو روز سختم کمک من بوده . حتی به نحوی میشه گفت خوبه اما اونم سخت گیره اونم دیر اعتماد میکنه و در کل هر چی سعی میکنم نمی تونم به خودم تحمیل کنم علاقه ای به من داره . 

زندگی شلوغ منو فقط اون تا الان تونست درک کنه و قضاوت نکنه . سر همین ..