2777
2789
عنوان

ساعت کاریم بده یکم

120 بازدید | 18 پست

یه کار پاره وقت پیدا کردم قرار شد صحبت کنم محیطش مناسب و سالمه دوستمم اونجاست اما مسیرش یکم برام دوره از ساعت شیش عصر تا دوازده شب هست 

بیشتر بخاطر حقوقش مجبورم یک روز در هفته هم آف داره 

میتونم روزا هم به کارام برسم 

فقط نمی‌دونم برای برگشتن اسنپ امن هست یا با بی آرتی برگردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش خوبه?ببین شیفتی نداره که به شب نخوره یکم برای دختر ممکن ناامن باشه

خیلی صحبت کردم کار نداشتن بهم بدن گفتن مگه اینکه شب باشی چون صندوقداریه 

منم چون در به در دنبال کار بودم و پیدا نکردم بهترین موقعیته 

بنظرت بی آرتی بهتره یا اسنپ ؟

من شهر کوچیکم حقوق ماهیانه ما تهش7تومن

کجایی ؟

عوضش امنیت شهر کوچیک بهتره بنظرم 

من خانوادم سختگیرن ولی بخاطر شرایط مالیم مجبورم برم 

خیلی اوضاعم خرابه واسه همین گفتم این پول فقط برای نیاز های اولیمه 

کسی هم ندارم حمایتم کنه و دیگه سنی هم نیستم که خانوادم بهم کمک کنن بیشتر انگار یه آدم اضافیم اینجا 

خیلی صحبت کردم کار نداشتن بهم بدن گفتن مگه اینکه شب باشی چون صندوقداریه منم چون در به در دنبال کار ب ...

بی آر تی مثل همون اتوبوس و مترو میمونه دیگه؟ اگه برای تایم رسیدنت به خونه مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا اگه با خانوادتی مشکلی ندارن که یکم دیر برسی همون بی آر تی خیلی امن تره ، دوستت با تو هم مسیر نیست که باهم اسنپ بگیرید؟

اره امنیت دارهچند سالته تومنم سختگیرن🥲

۱۹ سالمه اما زندگیم مثل هم سنوسالام نیست 

تو خونه یه آدم اضافیم  بابام از پارسال که ۱۸ سالم بود می‌گفت باید برم سرکار چون خرجمو نمی‌داد دیگه 

منم یه مدت سرکار رفتم هزینه لباس و شهریه دانشگاه دادم 

بعد دیگه بخاطر شرایط سخت مجبور شدم استعفا بدم از کارم 

خونه نشین شدم چندماه و هی در به در بعدش دنبال کار گشتم پیدا نکردم چون اکثرشون دنبال سواستفاده بودن 

یه شرکت رفتم یک هفته رئیسش خیلی لاس میزد اومدم بیرون باز ول کن نبود تا اینکه این کاره رو پیدا کردم اما از ساعتش یکم ترس دارم چون امنیت نداره بیرون رفتن تو شب 

ولی چون محیطش سالمه دلم نمی‌خواد از دستش بدم 

۱۹ سالمه اما زندگیم مثل هم سنوسالام نیست تو خونه یه آدم اضافیم بابام از پارسال که ۱۸ سالم بود می‌گف ...

مسیرش به خونتون نزدیکه؟ 

میدونی ک اسنپم خطرناکه دیگه😢

نمیتونی با این تاکسی های خطی برگردی خونه ک رنگشون زرد میگن امنیت دارن

تاکسی جلوی خونه پیادت میکنه یا تا خونه پیاده روی داری؟ 

من 26سالم شرایطم مث تو تقریبا

بی آر تی مثل همون اتوبوس و مترو میمونه دیگه؟ اگه برای تایم رسیدنت به خونه مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا اگ ...

نه دوستم همونجا زندگی می‌کنه خونشون بالاشهره من مسیرم دور تره 

خانوادم در اون حد براشون مهم نیست خیلی 

مسیرش به خونتون نزدیکه؟ میدونی ک اسنپم خطرناکه دیگه😢نمیتونی با این تاکسی های خطی برگردی خونه ک رنگش ...

نه دوره 

اون منطقه پنجه من منطقه بیست 

چهل دقیقه یا یکساعت فاصلشه