2777
2789
عنوان

ساعت کاریم بده یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 18 پست
نه دوره اون منطقه پنجه من منطقه بیست چهل دقیقه یا یکساعت فاصلشه

نمیشه بازم بگردی 

مثلا همون محدوده زندگیت 

قنادی فروشگاه لباس لوازم ارایش رستوران کافه  از این شغلا پیدا کنی یکم پول دستت بیاد سرت گرم شه

تا یه شغل بهتر پیدا کنی

چون این شغل فعلیت تقریبا نصف درامدت میشه هزینه رفت امدت+مسیر طولانی ساعت کاریه بد 😢

نمیشه بازم بگردی مثلا همون محدوده زندگیت قنادی فروشگاه لباس لوازم ارایش رستوران کافه از این شغلا پی ...

سمت خودم خیلی گشتم حقوقش انقدری کم هست که نمیشه کاری کرد باهاش  دندونامم خراب شده باید هزینه کنم درست کنم ولی پول ندارم فقطم به یه دکتر اعتماد دارم که اونم گرونه این حقوقی که درمیارم نهایت بشه ذره ذره درست کرد دندونامو 

از طرفی بخوام با بی آرتی برگردم خیلی کمتر درمیاد تا تاکسی 

فقط یکم از شب میترسم همین

اگه یه خانواده حمایتگر داشتم الان وضعم این نبود 

حسرت کساییو میخورم که خانوادشون بهشون اهمیت میده 

منو که کلا دوست ندارن قشنگ میتونم بفهمم از همون پنج سالگی یادمه هی فکر میکردم اینا خانواده من نیستن چون هیچیشون شبیه خانواده نبود 

بابام وقتی دوسالم بود ولم کرد 

بعد یه مدت برگشت بعد کم کم معتاد شد مامانم که زیر زیری خیانت می‌کنه 

از دست این خانواده کلا نیاز به تراپیست هم دارم ولی پولشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت خودم خیلی گشتم حقوقش انقدری کم هست که نمیشه کاری کرد باهاش دندونامم خراب شده باید هزینه کنم درس ...

چقدر تفاوت قیمت داره یعنی

چقد حقوق میدن مناطق نزدیک خودتون؟ 

هی منم تمام این مواردی ک گفتی رو تجربه کردم تک تکشون رو

مگه اوضاع مالی خانوادت اوکیه ک حمایت میخوای؟ 

چقدر تفاوت قیمت داره یعنیچقد حقوق میدن مناطق نزدیک خودتون؟ هی منم تمام این مواردی ک گفتی رو تجربه کر ...

مثلا اگه اونجا 15 تومنه اینجا هشت تومن الی ده تومنه 

اینجایی که هستم اگه حقوق بالا بخوام باید توش سابقه داشته باشم کم پیش میاد به آدم بی سابقه کار بدن 

اگه هم کار بدن نیاز دارن تایم خیلی زیادیو کار کنم مثل از صبح تا شب 

اوضاع خانوادم معمولیه اما چون بهم تو هیچی کمک نمیکنن وضعیتم خوب نیست مجبورم دستم تو جیب خودم باشه