2777
2789
عنوان

چی میشه یه خانوم و آقا

180 بازدید | 19 پست

عزیزان دلم بدون دعوا صرفا میخوام تفکرشونو بدونم که چی میشه یه خانم لباس لختی تو جایی که مردا هست می‌پوشه حالا چه مجلس باشه چه تو بیرون، مثلا تو خارج تاپ و دامن کوتاه میپوشن تاپی که چاک سی.نه شون پیداست و دامنی که پاهاشون کامل لخته و بدنشون هم پیدا ست و چی میشه که همسرش ناراحت نمیشه ؟

بحث عقاید نیست میدونم اعتقادی ندارن اما موذب نیستن ؟ می‌دونن که پسرا نگاه میکنن بهشون(منکرش نشین)

چیزی که برای ما نرماله برای اونا عجیبه و چیزی ک برای ما عجیبه برای اونا نرماله.

همین خودش یه نشونه‌ست که بدونیم اکثر عقایدمون چقد پایه سستی داره و صرفا روی عادت بنا شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون بچگی تو اون محیط بزرگ شدن عادی شده براشون

هرچقدر عادی هم باشه می‌دونن نگاه میکنن به بدنشون ،بدنی که بالاخره یه سری حریم هایی داره، یا شوهرشون ناراحت نمیشه که  بالاخره یه کسی چشمش به بدن خانمش میخوره

هرچقدر عادی هم باشه می‌دونن نگاه میکنن به بدنشون ،بدنی که بالاخره یه سری حریم هایی داره، یا شوهرشون ...

عزیزم مثه ما نیستن اونا حتی یه آقای قریبه ازشون تعریف کنه میگن ممنون لطف داری و خوشحال میشن ولی ما با کیف می‌زنیم تو سرشون 😅😅

چیزی که برای ما نرماله برای اونا عجیبه و چیزی ک برای ما عجیبه برای اونا نرماله.همین خودش یه نشونه‌ست ...

آره شاید، مثلا اگه محیط اینجا هم همین طور میشد شاید اکثریت به خاطر تاثیر از  محیط  و بقیه این طور پوششی می‌داشتن، 

آره شاید، مثلا اگه محیط اینجا هم همین طور میشد شاید اکثریت به خاطر تاثیر از محیط و بقیه این طور پو ...

قطعا همینطوره. به خصوص که شما باید درنظر داشته باشی ایران ۴۰ ۵۰ ساله مردم این پوششو دارن. 

فیلم walk of shame رو اگه تونستین ببینین 

فیلم خوبیه 

یا توی چند تا سریال من به این اصطلاح برخوردم که چشمام رو صورتمه نه اونجایی که داری نگاه میکنی 

بله میدونن نگاه میکنن ولی میدونن هم که اونا نه مالک بدن همسرشونن نه چشم های طرف رو میتونن در بیارن 

میدونی دارم از چی حرف میزنم ،از عادی بودن 

فیلم walk of shame رو اگه تونستین ببینین فیلم خوبیه یا توی چند تا سریال من به این اصطلاح برخوردم که ...

بله درسته،ولی قطعا تاثیر داره روی روح روانشون وقتی یهو میبینیم یکی خیره یا زیر چشمی به زنشون نگاه میکنه

برای اونام‌عجیبه چرا ما اینقدر خودمونو میپوشونیم.فرهنگ و اعتقاداته دیگه،بخش عمده اش هم به محیط ربط د ...

درسته، ولی واقعا یه سری نقاط بدن خیلی خصوصیه ،فرم پایین تنه فرم بالاتنه خیلی خصوصیه 

بله درسته،ولی قطعا تاثیر داره روی روح روانشون وقتی یهو میبینیم یکی خیره یا زیر چشمی به زنشون نگاه می ...

افرین درست منظورم رو نرسوندم 

اولا نیازی به خیره شدن یواشکی یا زیر چشمی نیست 

چون یواشکی انجام نمیشه به این میگن عادی 

و اینکه با توجه به چی میگین مردشون ناراحت نمیشه 

یا مثلا تو خارج همشون باز میپوشن ؟

نه تو خارج همشون باز نمیپوشن به نظر من 

درسته، ولی واقعا یه سری نقاط بدن خیلی خصوصیه ،فرم پایین تنه فرم بالاتنه خیلی خصوصیه

حالا خودش اسمش جای خصوصیه ولی فرمش رو فک نکنم دیگه بشه کاریش کرد حتی با لباس پوشیدن 

همونجایی که گفتی منکرش نشین دقیقا مسئله همونجاست 

چندسال پیش یادمه من خیلی بچه تر بودم توشهر کسی تومعرض دیدبود که چادر نداشت 

مهمم نبود لباسش چه شکلیه بی چادری بدبود 

الانم مردا به خانوم بدون چادر بد نگا میکنن؟

شلوارای قد نودو چی؟چقدر قبیح بود؟نه عزیزمن 

الانم تایه حدیش دیگه طبیعی شده وبازم ببشترش از عرفش تومعرض دیده این روزا یه مرد واقعا اگه مریض نباشه دیگه چشماش نمیچرخه 

اون ادم مریضم براهمه میچرخه حجاب براش معنایی نداره 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃