2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن نتیجه نگرفتن دفعه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 116 پست
[QUOTE=55353414]نه عزیز نگفت اخه من اصلا فولیکول هام طبیعی بالای بیست میشن دفعه پیش که کلومفین خوردم ...

فعلا اون دفعه دو هزار و پانصد کلومفین ده هزار اچ سی جی اینماهم 6 تومن لتروزول و ویتامین دی هنوکه سینال نخریدم نمدونم بخرم بزنم فردا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بخدا اصلا امید ندارم تازه همسری سالمه شاید باخودش بگه منکه سالمم پس حتما خانوم مشکل داره&nbs ...

منم همسرم سالمه من خودمم ک تنبلی تخمدان دارم 😔

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
فعلا اون دفعه دو هزار و پانصد کلومفین ده هزار اچ سی جی اینماهم 6 تومن لتروزول و ویتامین دی هنوکه سین ...

اووووو چ ارزون خانوم دکتر اسکوییان هربار داروهاش بالای150میشه امپولاش خارجیه همش

ممنون ک روحیه میدی پیش بسوی امپول 

برو بخر انشاالله ک این ماه باردار میشی 

راحت شی واسه منم دعا کن

این ماه بمن ی امپول دیگه داده

اره سینال گرونه اگه نه فک کنم باقی ارزون باشند

نه غیر سینال هم امپول های اچ ام سی رو هم ک میدن و امپولای دیگه خارجیه گرونه 

پودر هایی ک میدن هم گرونه اون ماهی ک بمن سینال داد داروهام شد370تومن

برو بخر انشاالله ک این ماه باردار میشی  راحت شی واسه منم دعا کن این ماه بمن ی امپول دیگه داده

هی.... چه میشه کرد عزیزم. اگه انشاءالله هروقت باردارشدی بیا بمن بگو منم ببینم ازین دکترم جواب نمیگیرم عکسو میگیرم میام پیش دکتراسکوییان

نه غیر سینال هم امپول های اچ ام سی رو هم ک میدن و امپولای دیگه خارجیه گرونه  پودر هایی ک میدن ...

پودر چیه.وای وای 370 خدایا چقد گرون من اصلا اینقد نمتونم هزینه کنم باسونو وباقی حتما میشه 500

انشاءالله بااین داروها جواب میگیری خیلی ها تنبلی دارن چیزی نیس که 

اخه یک ساله دارم دارو میخورم البته پیش ی دکتر دیگه میرفتم داروی ایرانی میداد اگه از اول میومدم جای اسکوییان تاحالا جواب گرفته بودم 

پودر چیه.وای وای 370 خدایا چقد گرون من اصلا اینقد نمتونم هزینه کنم باسونو وباقی حتما میشه 500

اره اون ماهی هم ک ای یو ای کردم ک با سینال افو باقی داروهام و سونو و ازمایش شد یک تومن