2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قسمت بدنت درگیر شده

من نه ،پسرم ۱۳سالشه دیروز دکتر گفت تو گردنش دوتا لک کوچیک اندازه عدس گفت پیسی یه پماد داد برای رنگدانه ،نمیدونم درست تشخیص دا ده یا نه

درمان برص (پیسی، ویتیلیگو) در طب اسلامی سنتی

❇️ برص (پیسی، ویتیلیگو)

توصیه‌هایی برای برطرف شدن لکه‌های سفید و درمان برص (پیسی):

الف) به شدت از ریزه خواری و خوردن میان وعده، حتی در حد تخمه و آجیل پرهیز نمائید.

ب) حتماً در حال جنابت از خوردن و آشامیدن پرهیز نمائید.

ج) برگ چغندر را از جمله‌ سبزی خوردن خود قرار دهید.

د) بعد از نماز صبح و بعد از نماز مغرب (قبل از اینکه پاها از حالت نماز خارج شوند) هفت مرتبه بگوئید: «بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیمِ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِی الْعَظِیمِ»

هـ) حتماً در روز سه شنبه‌ای که با هفدهم یا نوزدهم و یا بیست و یکم ماه قمری مصادف شد، حجامت انجام دهید. ترجیحاً علاوه بر حجامت عام، سر خود را نیز حجامت نمائید.

با توجه به محدودیت ایتا، امکان بارگذاری تمام محتویات و مطالب مربوط به این پست، در ایتا مقدور نیست

جهت مطالعه توضیحات کاملتر در رابطه با این پست، لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید: لینک نمیشه گذاشت سرچ کن طبابت آنلاین برو تو سایتش

من با ی خانمی آشنا شدم داروهای طبیعی دارن واسه هر مریضی، ک از گیاهای ی کوهستان تو ترکیه تولید میشن ...

ترجیح میدم کسی که استفاده کرده تجربه شو بگه ،پسرم هرچیزی ننیخوره ،واقعا بخاطر فوت برادرم ،بیماریهای خودم بعد افسردگی توان موش آزمایشگاهی شدن ندارم ،الان دنبال راهی هستم جلو پیشروی و بگیره دارو نمیخوام

اصلا دارو نیست برچسبهای گیاهیه میزنی ب پوستت و تمام

درموردش چیزی نشنیدم ،دوروزه بدون آب و غذا فقط تاپیک خوندم ،حس سرگیجه و تهوع دارم ،دارم دق میکنم میترسم هرچیزی استفاده کنم بدتر بشه

لطفا کسی که نتیجه گرفته بیاد بگه 😭دیروز هرچی خوندم کسانی که تازه میخواستن شروع کنن نمیدونم بعدش چرا نیومدن نتیجه رو بگن ،فکر کنم هرکی نا امیده میاد هر کی نتیجه گرفته بی خیال میشه