2777
2789

خونم بهم ریختس هرکاری میکنم از صب حال ندارم جمع کنم  هر کدوم از قسمت‌های خونمم یکساعت هر کدوم میخاد برا تمیزی مثلا ظرف درحدچهارتیکه اشغال ندارم شامپوفرش آشپزخونه حال هم میزها وسط حال پراکنده دخترم بازی کرده روشون. چندتا کاغذ کوچیکم روزمین و شامپوفرش و گردگیری و جارو دسشویی و حموم کثیفن باید شسته بشن اتاق خواب کلی لباس رو زمین پخشه کمد دیواری رو باز کردن ریختن وسط اتاق شوهرمو دخترم وسیله درآوردن از کارتن وسایل  انگیزه بم برسونین تروخدا  انرژی اصلا ندارم گرمم هست

شما لیاقت زندگی تو ی مکان پاک رو داری 🌱

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول کولرو بزن خنکت بشه بعد پاشو کم کم کاراتو بکن.. من فقط باید اتو کنم که حال ندارم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

برای خودتون برنامه ریزی روزانه داشته باشید 

خونه ما کلا باید همه وسایل هروقت سرجاشون باشه و چیزی رو جایی غیر از جای خودش نذاریم

روز جارو و گردگیری و تی مشخصه روز شستن سرویس ها و تمیزکاری آشپزخونه هم مشخصه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من حساسم به تمیزی اما در توانم نیست واقعا همش تمیز کنم

سه هفته یبار کارگر میگیرم زیر و بم تمیز میکنه

خودمم اون روز را استراحت میکنم قشنگ

اول اینکه خونه همش تمیزه بعدم خودم یه دست به سرو روی خونه میکشم دیگه مثل گله

از صبح که پاشدم تا ساعت ۳مشغول تمیزکاری بودم 

بنظرم هرروز یه قسمت از خونه رو تمیزکاری اساسی کنیم خونه خیلی بهم ریخته نمیشه ویهو کلی کار که مثل امروز من خسته کننده باشه البته به تمیزی آخرش می ارزه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه آهنگ بزار بلند شو اول کمد رو وسایلش و جمع کن یه جارو برقی بکش بیا تو پذیرایی اونایی که وسط ریخته رو جمع کن یه جارو بکش بعدم آشپزخونه .نمی‌خواد زیاد بسابی چون بچه داری باز همینه فقط جمع کن ریخت و پاش نباشه

من حساسم به تمیزی اما در توانم نیست واقعا همش تمیز کنمسه هفته یبار کارگر میگیرم زیر و بم تمیز میکنهخ ...

اولش خوندم هفته ای ۳ بار😅

بهترین کار رو می کنین.چقدر میگیره کارگر؟