خونم بهم ریختس هرکاری میکنم از صب حال ندارم جمع کنم هر کدوم از قسمتهای خونمم یکساعت هر کدوم میخاد برا تمیزی مثلا ظرف درحدچهارتیکه اشغال ندارم شامپوفرش آشپزخونه حال هم میزها وسط حال پراکنده دخترم بازی کرده روشون. چندتا کاغذ کوچیکم روزمین و شامپوفرش و گردگیری و جارو دسشویی و حموم کثیفن باید شسته بشن اتاق خواب کلی لباس رو زمین پخشه کمد دیواری رو باز کردن ریختن وسط اتاق شوهرمو دخترم وسیله درآوردن از کارتن وسایل انگیزه بم برسونین تروخدا انرژی اصلا ندارم گرمم هست
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه آهنگ بزار بلند شو اول کمد رو وسایلش و جمع کن یه جارو برقی بکش بیا تو پذیرایی اونایی که وسط ریخته رو جمع کن یه جارو بکش بعدم آشپزخونه .نمیخواد زیاد بسابی چون بچه داری باز همینه فقط جمع کن ریخت و پاش نباشه