2777
2789
عنوان

خانمهایی ک خونشون تمیزه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی رو تمیزی خونه حساسم و واقعا وقتی که خونم تمیز میشه انقدی حالم خوب میشه و پرانرژی میشم که گفتن نداره، ولی خب الان یه دختر فوضول دارم که نمیزاره خونه تمیز باشه از طرفیم انقد بهم وابسته هست که نمیزاره تکون بوخورم ،مثل قبل خونم و نمیتونم جمع کنم افسردگی گرفتم .

واقعا خونه تمیز یه چیز دیگس برای خودش 

مرسی عشقم

بوس😘

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

میشه ب منم بدین برنامه روزانه رو

من شبها معمولا آشپزخونه رو کامل تمیز میکنم صبح اول غذا رو آماده میکنم بعد همزمان ماشین ظرفشویی رو خالی میکنم و غذا که آماده شد روز جارو باشه جارو میکنم روز شستشو سرویس و آشپزخونه باشه انجام میدم یا شستشوی لباس معمولا دو روز تو هفته انجام میدم 

کمدها و کشوهامون همیشه مرتب هست گاهی نظم میخواد انجام میدم شما هم ببین مثلا چه کارهایی داری برنامه بذار براشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مرسی همین جمع فردا صبح بیاین بلندم کنین

چشم😂😂😂

ببین تو از قانون هر چیزی همون موقع سر جای خودش پیروی کن ببین چ ها ک نمیکنه فشار هم بهت نمیاد .

من اصن عشق میکنم همه چی مرتب باشه بوی مایع نرم کننده و اسپری هوا تو خونه باشه 

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن