2777
2789

خدا مامان بزرگم رو لعنت کنه همیشه من و مامانم رو می ندازه به حون هم ۳ظهر زنگ زد نمی دونم به مامانم چی گفت مامانم اومد باهام دعوا کرد همیشه همینه یه چند ماه پیش خاله ام یه فحش زشت بهم گفت خیلی ناراحت شدم اما مامانم جداب خاله ام رو نداد امروز هم که با من دعوا کرد الانم دارم گریه می کنم تو اتاقم 

چرا مامانت اینجوریه 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مامانت اینجوریه 😐

خودمم نمی دونم منم خیلی دوست داره

اما انگار خانواده اش رو بیشتر دوست داره

تو کار خونه کمک اش می کنم جاروبرقی ظرف شستن غذا پختن و... خیلی احترام اش رو نگه می دارم قرص هاش رو سر وقت میدم اما کافیه مامانش یا خواهر راش یه زنگ بزنن اون وقت دیگه قیامت میشه خونه مون

خودمم نمی دونم منم خیلی دوست دارهاما انگار خانواده اش رو بیشتر دوست دارهتو کار خونه کمک اش می کنم جا ...

من با مشاور اینجوری بودم ینی هرموقع مامانم با مشاور حرف میزد اینجوری میشد نمیدونم چی بهم میگفتن که مامانم تصمیم می‌گرفت هرررجور شده منو ببره تيمارستان برام دارو میخرید که مثلا بزور بده بهم 

ولی وقتاییکه مشاور نمیرفتیم خیلی بهتر بود حداقل کاریم نداشت الکی گیر نمی‌داد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من با مشاور اینجوری بودم ینی هرموقع مامانم با مشاور حرف میزد اینجوری میشد نمیدونم چی بهم میگفتن که م ...

کاش مامان بزرگم بمیره

روانی شدم از دست اش

نمیذارن تو خونه خودمون آرامش داشته باشیم

روزی که بمیره آهنگ میذارم شادی می کنم

شوهرش وقتی مرد از خوشحالی زدم زیر گریه شب اش هم مثل دیوونه ها تو اتاقم داشتم می خندیدم