2777
2789
عنوان

خدا مادربزرگ ظالمم رو لعنت کنه

137 بازدید | 6 پست

همیشه بین من و مامانم دعوا می ندازه بعد خودش رو میزنه به مظلومیت ساعت ۳ظهر زنگ زد دعوا رو درست کرد پشت تلفن بعد مامانم شروع کرد دعوا کردن با من رو 

چند ماه پیش پدربزرگ ظالمم مرد از خوشحالی خبر مرگش زدم زیر گریه کاش این زن هم بمیره 

مشکل اصلی مادرته که با حرف دیگران با بچه اش دعوا میره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی مادرته که با حرف دیگران با بچه اش دعوا میره

مامانم خیلی دوستم داره

اما خانواده اش رو از بچه اش هم بیشتر دوست داره

یه بار خالم بهم فحش داد خیلی فحش زشتی بود اما مامانم بهش نگفت چرا به بچه ام فحش دادی

مامانم خیلی دوستم دارهاما خانواده اش رو از بچه اش هم بیشتر دوست دارهیه بار خالم بهم فحش داد خیلی فحش ...

بالاترم گفتم مشکل اصلی مادرته 

خودم مادرم کسی حق نداره به بچه هام بگه رو چشمت ابروعه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بالاترم گفتم مشکل اصلی مادرته خودم مادرم کسی حق نداره به بچه هام بگه رو چشمت ابروعه

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه

مامانم رو خیلی دوست دارم حاضرم براش جونم رو هم بدم 

اما دلم رو خیلی می شکونه فقط هم به خاطر خانواده ی خودش الان گریه دارم می کنم درسم رو هم نمی تونم بخونم