2777
2789
عنوان

بچها یه چیزی میگم لطفا قضاوت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6734 بازدید | 383 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم

اولا متأسفم برای اتفاقات تلخی که برات افتاده

ثانیا… یاد خودم افتادم که حدود پنجاه گیگ فیلم و عکس و وویس از استادم دارم که هر کدومش احتمالا میتونه باعث اخراجش از دانشگاه بشه و یه آتوی خیلی خیلی قویه برای حسابی چاپیدنِ کسی که سالی چندصد میلیارد درآمد داره و ماشین چهل میلیاردی سوار میشه….

اما من چه کردم؟!

اسکرین‌شات‌های پیام‌هاشو از رو گوشیم حذف کردم که یه وقت خدای نکرده به دست حراست نرسه…:)

عکسا و فیلمارو هم کلیپ کردم و با ذوق بهش نشون دادم

وویساروهم هر شب قبل خواب گوش میدم؛ آخه صداش لالاییمه! :)

زمان می‌گذره و عاقل میشم؟!

بله! زمان گذشت… زیاااااد… ارتباط واقعاً سالمی که باهاش داشتم رو از دست دادم… ازش فرسنگ‌ها دور شدم… اما همچنان… همچنان عاشقشم😔

آخ ببخشید! این شور و حالتو که دیدم، یاد اوایل خودم افتادم… ببخشید که سرتو درد آوردم، دلم خیلی گرفته و تنگ بود😔😔😔

فقط خواستم بگم به‌جای اینکه انرژیتو صرف دشمنی‌کردن بکنی، صرف عشق‌ورزیدن بکن… اون‌طوری دیگه دشمنی‌ها اذیتت نمی‌کنه و تو می‌مونی و انرژی مضاعفی که از عشق‌دادن می‌گیری! :)

ببین خیلیییی چیزا هست راجبم بخان بهم بگن،ولی لینم بگم آخرش فهمیدم واقعا پشت سرم حرف میزنن اونم چجورش

اگ ب مدیریتون خیلی بد گفته جوری ک طرف میتونه پیگیری کنه حالشو بگیره اول ناظم رو تهدید کن بعد ب مدیر بفرست بعد هم خودتو بزن ب اون راه‌ . و از طرف دیگ اصلا تو پیامرسان ایرانی نفرست تلگرام بفرست راحت بتونی دو طرفه پاکش کنی 

واو پشمام مرسیولی خب پشیمون شدم که بفرستم

اجسنت دختر خوب که پشیمون شدی.

خدای نکرده آبروی خودت وخانواده ات بربادمیرفت .ان شالله خدا بهترین برات میرسونه شک نکن.

جوری که خودت باورت نمیشه چقدر خدا برات خوب خواسته

خیلی کارمای بدی داره این کار برات

ناظم هم مطمین باش سامت نمیشینه

به حرف یه عده که مبخان تو جاشون عقده هاشونو خالی کنی گوش نده

متاسفم که یه سریا چقدر خطرناک شدن

⚘خدایا شکرت❣
وای عزیزماولا متأسفم برای اتفاقات تلخی که برات افتادهثانیا… یاد خودم افتادم که حدود پنجاه گیگ فیلم و ...

او پشمام

ولی خب من کل عمرمو همین کارو کردم همیضه عضق اضافه دادم،همیشه تهش خوب نبوده...

ولی خب اینکارو انحام نمیدم