2777
2789
عنوان

درباره روز قیامت

65 بازدید | 8 پست

چرا وقتی روز قیامت قراره اینقدر نسبت به هم بی تفاوت بشیم، توی دنیا اینقدر به هم محبت میکنیم و عاشق همدیگه ایم....

در حالی که روز قیامت حاضریم به هر قیمتی حتی بی تفاوتی و انداختن گناهامون گردن بقیه خودمونو نجات بدیم؟؟؟

این همه توی دنیا محبت کنی و محبت ببینی که تهش یه آدم خودخواه بشی که حاضره برای نجات خودش گناهاشو گردن بقیه بندازه... وحشتناکه

چون اونجا اوضاع خیلی خیته. نمیشه ب فکر کسی بود. بعدم اینجا برای آزمون و نشون دادن خودمون از این احساسا داریم دیگه اونجا روز کارنامه‌ست. دیگه فرصتا تموم شده

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب تعبیر کردی؟؟ 

گناهای خودتو نمیتونی گردن بقیه بندازی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اصلا حس میکنم همه چیزم داره از هم می‌پاشه... نمیدونم💔

من کلا فک میکنم ی چیزایی با عقل جور در نمیاد... میگن خیلی چیزا فراتر از عقل ماست ولی چرا چیزایی که فراتر از عقل‌مونه باید فکرمون درگیر کنه... اصلا تهش که چی زندگی میکنیم که اخرش بمیریم؟! خدا که همون اول میدونسته ما می‌ریم بهشت یا جهنم پس چرا همون اول مارو تو بهشت یا جهنم نیافرید؟! 

حالا اینا هیچی یه سری سوالای فلسفی و... دیگم هست نمیزاره زندگی کنم... نمیزاره درس بخونم

#کنترل_ذهن 282

🔴 گاهی وقتا دیدید که یه نفر هی سوال میکنه!

معمولا هم میگن خیلی خوبه که سوال میکنی.

ولی خب زیاد سوال پرسیدن هم خوب نیست.😊

💢 در واقع هر سوالی ارزش پرسیدن نداره.

هر سوالی هم که ارزش پرسیدن نداشته باشه ارزش جواب دادن هم نداره

✅ علامه طباطبایی میفرمود که من اکثرا سعی میکردم که سوال های خودم رو نپرسم.

ایشون شدن علامه طباطبایی با اون همه افتخارات....

🔶 هر کی سوالی به ذهنش رسید یه مقدار روش فکر کنه.

خوشحال نشه مثل ندید بدیدا!

#خودت فکر کن!

🌹@IslamlifeStyles

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

این کانال تو ایتا خیلی کمکت می کنه