2777
2789
عنوان

صیغه قبل ازدواج

218 بازدید | 21 پست

تایپیک قبلی توضیح دادم 

بنظرتون کسی که قبل ازدواج دائم صیغه بخوان از خانوم منطقیه؟  

حالا اقا میخواد زود بره دائم کنه 

ولی چون من میخوام زمان بده میگه صیغه کنیم!  

نظرتون چیه اساتید 

زنـدگی را بایـد صـبـورانه زیـست🍃ـ🌾

عزیزم نظر خودت اینه که اشنا بشین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول ندارم همون نامزد بمونین چرا باید صیغه بخونید؟!

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

استارتر تاپیک قبلتو خوندم به نظرم تا آخر عمرت مجرد بمونی بهتره تا بخوای اینجوری ازدواج کنی!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من دوسدارم آشنا شیم ولی بدون صیغه و رابطه بهشم میگم میگه نه پس زود بریم دائم کنیم

متولد ۷۹ ای دختر همسن و سالای تو هنوز مجردن اون از ازدواج اولت اینم از الان چرا انقدر عجولانه و بی فکر برای ازدواج تصمیم میگیری؟!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متولد ۷۹ ای دختر همسن و سالای تو هنوز مجردن اون از ازدواج اولت اینم از الان چرا انقدر عجولانه و بی ف ...

خیلی اوضاعم خرابه خیلی 

تنش زیادی دارم. 

گاهی خودمم فکر میکنم براب فرار از مشکلاته که دوسدارم به یه مرد پناه بیارو

زنـدگی را بایـد صـبـورانه زیـست🍃ـ🌾