2777
2789
عنوان

ب نظرتون این کار شوهرم درسته

149 بازدید | 7 پست

بچم ۶ ماهشه هرروز برمیداره میبزش خونه مادرش خودشم ول میکنه میره بیرون من مادر ندارم واسه همین بعضی وقتا ک خیلی خابم میاد یا مهمون برام میاد میدم ببرش اونجا از سر ناچاری حالا ی موقع مثل الانم ک نیاز نیست برمیداره میبرش میترسم پس فردا عادت کنه یااونجا اتفاقی براش بیوفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس چند وقت بعد فراری میشن از بچه 

استفاده کن از فرصت نگران هیچی نباش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بنظرم کوچیکه کمتر بزاری ببره بهتره

وقتایی که واقعا مجبوری و یه جورایی بچه دستوپا گیر میشه بزار ببره که توام به کارات برسی بقیه وقتا بگو میخوام بخوابونمش بهونه بیار نزار زیاد ببره بگو تایم خوابشه 

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

کاش زمانی که بچه های من کوچولو بودن کسی قبول میکرد چند ساعتی مراقبشون باشه . اگه ازشون مطمئن ی که ح ...

من تو هیچ موردی ب هیچ کس اعتماد ندارم خیلی ادم شکاکی هستم اتفاقآ