2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم یکیو کشتم

54 بازدید | 5 پست

خواب دیدم خودمو دوستام از یه مهمونی میودیم یهو رفتیم تو یه کوچه تنگ و تاریک اینا بعد دیدیم یه پسر بچه تقریبا ۱۳-۱۴ ساله اونطرفه با لباس مشکی انگار از هیئت اومده بود به دوستام گفتیم بریم پیشش سلام کنیم (نمیدونم چرا) یجوری انگار بهش اعتماد داشتم

بعد یهو طرف زد تو یه فاز دیگه گفت چطورید خوشگلا و اومد سمتون خواست دوستمو بگیره منم هول شدم دستشو گرفتم پرتش گردم زیر یه ماشین که با سرعت میومد قشنگ له شدنشو دیدم اول پاهاش له شد بعد بدنش بعد سرش

هنوز استرسش توی وجودمه چهرش تو ذهنمه 

واییی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.