2777
2789
عنوان

ب نظرتون بچه دوم بیارم یا ن

246 بازدید | 28 پست

ی دختر پنج ساله دارم ولی شرایطم خوب نیست شوهرم اخلاق نداره زود عصبی میشه جرات نمیکنم کوچکنرین حرفی بهش بزنم پرخاشگری میکنه ولی دلم ب حال دخترم میسوزه زندگیم طوری هست ک اگه بچه نداشتم جدا میشدم ب خاطر بچه دارم همه چیزو تحمل میکنم شرایط طلاق با بچه رو ندارم تز طرفی میگم بچم بزرگ شد خواهر برادر نداره بی کس تنهاست ب نظرتون کار درست چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ابن تفاسیر جواب خیلی واضحه نه هست 

جه اصراری دارن خانمای ایرانی واقعا 

گاهی خودشون مشکل آفرینی میکنن

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نه نیار خواهشا 

تک فرزندی خیلیم خوبه 

مثلا ما که چندتابچه ایم چه گلی به سرمون زدیم 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

پدر مادرت در قید حیاتن وضعشون چطوره حمایت نمیکنن؟ 

وضع مالی شوهرت چطوره ؟ اکه بداخلاقه ولی پول میده کار داره بچه بیار اگه نه بیشتر راجبش فک کن چون خیلی خرج و مخارج داره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیز واقع بین باش 

احساساتی تصمین نگیر 

خودتم میدونیا نمیخای قبول کنی 

چرا تنها بشه دخترت .خودت کنارش باش 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی