2777
2789

یادش بخیر

13.14ساله بودیم شایدم کمتر من عاشق پسرخالم بودم اونم همینطور من پیش مامانم نبودم وخونه مادربزرگم اینازندگی میکردم بعد خانواده هافهمیدن بهم پیام میدیم وگوشیاروگرفتن ازمون، رفت وآمدم به کل قط شدکه همدیگه روفراموش کنیم

ماهم توی راه مدرسه یه مخفی گاه درست کرده بودیم هر روز نامه میذاشتیم اونجا وجوابشوفردامیدادیم بهم😂🥲

یادش بخیرواقعا🤣🤣

هنوزم نامه هارودارم🥲

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بگو شوهر شد تا ذوق کنمنمم😭🥲

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهر شد تا ذوق کنمنمم😭🥲

آره نامزدیم قشنگمم🥲😍

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آخی 🥲حالا آخرش چی شد ؟

هیچی باکلیی سختی که قده ی رمانه تهش نامزدم شد

مجردی الان ؟ یا با کسی دیگه ازدواج کردی ؟ هنوز همو دوست دارید ؟

نامزدم باپسرخالم🥲❤

خیلی زیادخیلی بیشترازقبل

خخ چقد زیبا و عاشقونه،،، هر کاری کردن بریده نشدین

آره واقعا چیاکشیدیم.. 

ای خدااااا🤏🏼😁الان باهمید؟

آره عزیزم نامزدیم

هیچی باکلیی سختی که قده ی رمانه تهش نامزدم شد

واییی😍😍 به به مبارکهههه 🥹❤️

حتما رمانشو بنویس😂❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

واااااااای خداااااا ذوووووق

قربونتتت برم😍❤