2777
2789
عنوان

ی سوال

182 بازدید | 21 پست

خانمای متاهل ی سوال دارم ولی میدونم اینجا جای مطرح کردنش نیست ولی چاره ای هم نداشتم حقیقتش خیلی با خودم کلنجار رفتم ک اینجا بپرسم یا نه 

لطفا بعد از اینکه جوابمو گرفتم گزارش‌ بزنید پاک بشه 

من ی خاستگار دارم همسن خودمه ک همه شرایطش خوبه 

خیلی دوسش ندارم ب اون شکل ک براش ذوق کنم ولی برعکس ایشون بشدت منو دوست دارن و چندساله پای من موندن 

و از سر ناچاری میخام قبولش کنم 

مشکلی یا سؤالی ک دارم اینه ک تو صحبتای ک کردیم متوجه شدم ایشون بخاطر کاشت مو و قرصایی ک بعد از کاشت مصرف می‌کرد توانایی ج... سی کاملا از بین رفت  تا ی مدت ک قرصا رو قطع کردن آزمایش تستسترون دادن و جواب آزمایش نرمال بود 

ولی بازهم متوجه شدم ایشون اصلا ن ع و ظ ندارن 

ب گفته خودش چون مجرده و رابطه ای نداشته تابحال اینجوریه 

ولی من نگرانم اگر جواب مثبت بدم این مشکل برطرف نشه 

و من خیلی عذر میخام بخاطر سوالم ولی اگر کسی میدونه راهنمایی کنه 

آیا این مشکل طبیعیه؟ مگ

میشه ی مرد اصلا ن... وظ نداشته باشه چون مجرده و رابطه نداشته؟ 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

طبیعی نیست

ببین زندگی مشترک و۷۰درصد همین رابطه تشکیل داده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی نیستببین زندگی مشترک و۷۰درصد همین رابطه تشکیل داده

یکسری بهم گفت توام اگ مشکلی داشته باشی من چون دوستت دارم بخاطرت کنار میام ،یعنی توام کنار بیا و اصرار داره ک با ازدواج و رابطه مشکل برطرف میشه 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

اره بعضیا کلا ناتوانی دارن 

مورد خواستگار شما رو نمی‌دونم 

باید سک*س*تراپ برید 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یکسری بهم گفت توام اگ مشکلی داشته باشی من چون دوستت دارم بخاطرت کنار میام ،یعنی توام کنار بیا و اصرا ...

بعید می‌دونم مردها با مشکل جنسی زنها کنار بیان 

بعدش هم این تصمیم شخصی خودتون هست ولی بهرحال مکنه در آینده مشکل ساز بشه

یکسری بهم گفت توام اگ مشکلی داشته باشی من چون دوستت دارم بخاطرت کنار میام ،یعنی توام کنار بیا و اصرا ...

سک.سولوژی ببرش قبل ازدواج حتما بعد روش فکر کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂