الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا راست میگم اصلن نترسید واسترسم نداشته باشید زایمان من خیلی سخت شد حتی پرستارم میگفت چندسال اینجا کارمیکنم همچین چیزی ندیدم ولی تک تک لحظه هاش واسم خاطره انگیزه فقط لذت ببر
گفت باید ازش بخواهید و به بیمارستانم بگید مامای دلسوز بیاره والا این ماما داشت دایم ماساژش میداد پا به پاش تنفس یادش میداد و خرما میداد دستش . بستگی داره
اخه می دونی یکی از بدترین شرایطی که ادم داره اون موقع شرایط روحی هست چون کسی نیست کنارت ماماهای خود بیمارستان فقط میان یه سر معاینه می کنن و میرن دکتر هم که لحظه اخر میاد . اونجا تنهایی ادم با دردها که میاد وحشت می کنه تحملش سخت میشه برا ادم فکر نی کنه اتفاقات غیر طبیعیه و دردها بیشتر به ادم نمود می کنه من چون تجربه کردم می گم . کلا زایمانم سخت بود اونقدر که ماماها زنگ زدن دکترم اومد که سزارین کنه ولی تا اومد گفت نه نی تونی طبیعی شروع کرد ورزش دادنم همین که بود اون زمان خیلی زودتر گدشت و اصن به صورت خیلی سریع فول شدم