2777
2789
مسخره نکردم. میگم گریه نکن واس اون بچه بیچاره ضرر داره. خدایی ک ۹ ماه تو شکمت نگهش داشته ، موقع زای ...

آها ببخشید پس من اشتباه برداشت کردم معذرت میخوام

به به فکر کردم فقط خودم اینطوریم 😁 عزیزم من امروز کلاس زایمان بودم بردنمون زایشگاه . یه نفر نزدیک ...

من یکی از دوستام مامای همراگرفت گفت اصلا کاری نمیکرد گفت خرج بیخوده ه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه همینطوری باشه 

دقیقا راست میگم اصلن نترسید واسترسم نداشته باشید زایمان من خیلی سخت شد حتی پرستارم میگفت چندسال اینجا کارمیکنم همچین چیزی ندیدم    ولی تک تک لحظه هاش واسم خاطره انگیزه   فقط لذت ببر 

من یکی از دوستام مامای همراگرفت گفت اصلا کاری نمیکرد گفت خرج بیخوده ه

باید تحقیق کنی و مامای همراه خوب انتخاب کنی

من مامای همراهی ک باهاش هماهنگ کردم ازهفته۳۰نصفه شبم باشه قشنگ بسوالام جواب میده و پیگیره بااینکه دکترم گفته احتمالا سزارین بشم ولی بازم ایشون همونطور کمکم میکنه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
باید تحقیق کنی و مامای همراه خوب انتخاب کنی من مامای همراهی ک باهاش هماهنگ کردم ازهفته۳۰نصفه شبم با ...

میشه بگی چقدر هزینه کردی واسه مامای همراه؟ و کدوم شهری؟

میشه بگی چقدر هزینه کردی واسه مامای همراه؟ و کدوم شهری؟

من اردبیلم

پزشکمم معروفترین و بهترین پزشک اینجاس اما گفته هم خودش و هم مامای همراهش جز مبلغی ک قراره بیمه بهشون بده ازخودم چیزی نمیگیرن.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من تو ماه هفتم بچه ها هنوز نتونستم تصميم بگيرم طبيعي يا سزارين چي كار كنم نميدونم😖😖

آخه خیلی به تصمیم خودت بستگی نداره هفته ۳۱ میری سونو اگه سفالیک باشه طبیعی اگه بریج باشه سزارین 

دکترا دیگه خیلی زیر بار سزارین نمیرن

اخه می دونی یکی از بدترین شرایطی که ادم داره اون موقع شرایط روحی هست چون کسی نیست کنارت ماماهای خود بیمارستان فقط میان یه سر معاینه می کنن و میرن دکتر هم که لحظه اخر میاد . اونجا تنهایی ادم با دردها که میاد وحشت می کنه تحملش سخت میشه برا ادم فکر نی کنه اتفاقات غیر طبیعیه و دردها بیشتر به ادم نمود می کنه من چون تجربه کردم می گم .  کلا زایمانم سخت بود اونقدر که ماماها زنگ زدن دکترم اومد که سزارین کنه ولی تا اومد گفت نه نی تونی طبیعی  شروع کرد ورزش دادنم همین که بود اون زمان خیلی زودتر گدشت و اصن به صورت خیلی سریع فول شدم 

من اردبیلم پزشکمم معروفترین و بهترین پزشک اینجاس اما گفته هم خودش و هم مامای همراهش جز مبلغی ک قرار ...

چه خوب من اصفهانم 

مامای همرای اینجا ۶۰۰ یا ۷۰۰ اولش میگیرن و بعد ساعتی میشه که فک کنم ساعتی ۵۰

چه خوب من اصفهانم  مامای همرای اینجا ۶۰۰ یا ۷۰۰ اولش میگیرن و بعد ساعتی میشه که فک کنم ساعتی ۵ ...

برامن قراره از وقتی دردام هر۵دیقه یبار شد بیا بالا سرم وتا۴ساعت بعد زایمان باهام باشه

حتی دیشب گفتم ترشح زیاد دارم خودشو رسوند بیمارستان و بی هیچ منت و هزینه ای معاینم کرد 

برامن قراره از وقتی دردام هر۵دیقه یبار شد بیا بالا سرم وتا۴ساعت بعد زایمان باهام باشه حتی دیشب گفتم ...

منم ترشحاتم زیاد شده

خیلیم تکرر ادرار دارم تقریبا هر ۲ ساعت یکبار

اینا طبیعیه دیگه؟