2777
2789
عنوان

اگه شوهرت از خانواده اش بگه و بگه

107 بازدید | 7 پست

اونا برام خیلی زحمت کشیدن 

خیلی 

ولی تو عملا توی نامزدی و بعد عروسی نه دعوتی نه رفتار احترام آمیزی حتی هدیه ندادن 

و همسرت هی به تو بگه تو کمک کن و تو برای زندگی باید قدم برداری و از این چرت و پرتا 

چی بهش میگی ؟ 

من امروز توی راه بهش گفتم میتونی برگردی پیششون و منم زندگی خودمم و جدا شیم 

حوصله چونه زدن و بحثم ندارم 

تو خوبی برای اونها نه برای من 

گفت خوبه چیزی نیستی 

گفتم دیگه چی باید باشم که نیستم حتما اون کس و کارت که نه شعلی دارن و نه مهارتی فقط خیانت کردند و با مردها خوابیدن کسی هستن  

و بهش گفتم تو یتیم هستی 

خانواده نداشتی 

خانواده اگه داشتی برای خواهر و برادرت هستند نه تو و من 

شما باشی چطور برخورد میکنی

اون هم راجع ب خانوادت اینجوری جبهه میگیره؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گاهی چرت میگه ولی خانواده من کلا ساپورت کردن

تا ابد میخوای ادامه بدی؟

خب اگه فکر میکنی کافی نیست جدا بشین

قرار نیس ب هر قیمتی همو تحمل کنید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خانواده همسر منم هیچ کمکی  به ما نمیکنن در حالی که برای اون یکی پسرش یا دختراش خیلی خوبی میکنن با این که قطع ارتباطی هیچ وقت بدیشون رو پیش شوهرم نمیگم شوهرم دو ساله خونه پدرش نرفته

خانواده همسر منم هیچ کمکی به ما نمیکنن در حالی که برای اون یکی پسرش یا دختراش خیلی خوبی میکنن با ای ...

اما همسرم مدام اونجاس 

شوهرت اگه مثل این مرد هرروز بره و بیاد و جانبداری کنه میشی حال من