2777
2789
عنوان

بهم میگه میخوام بوس و بغل کنم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا نشون داد به خاطرت صبر هم نداره 

و راحت گذاشت کنار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حواست باشه موقع بوس دادن از دنیای دخترانگیت خداحافظی نکنی

مث رمان گفتی😅

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

فکر کردی بوس می‌دادی می‌گفت اوکی ممنون ؟!

نه چند وقت بعد می‌گفت نیاز جن سی دارم کو تا ده سال بعد و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من ۱۲ ساله متاهلم

دوتام بچه دارم

بخدا تا میگه بیا بغلم بوست کنم

میدونم میخواد بره سر اصل مطلب گول بوس و بغل رو نخور فرزندم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

چند سالشه که تازه 10 سال دیگه قصد ازدواج خواهد داشت؟؟؟جالبه برای ازدواج سن شون مناسب نیست و...ولی واسه رابطه و این کارا اوکیه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️