2777
2789
خواهرت بیخود کرد انقد عقلش نمی‌رسه ک مرده پول بده هزار تا توقع داره ازت

بله منم همینو فکرو کردم. تازه گفت بین خودمو خودت باشه کسی ندونه. 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خب صد درصد همینه مردا الکی واسه کسی دل نمیسوزون خاسته جنسی دارن ....اگه انقد غیرت داشت ب شوهرت پول میزد

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به شوهرت نگفته؟

مثلا قهر هستن 

از شوهرم ناراحته 

این چندوقت بهم  پیام نمیداد فهمیده شوهر رفته یه شهر دیگه 

پیامم داد بعدم گفتم حتما ریگی به کفشش هست 

خودم حس خوبی نگرفتم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

آدم درستی نیست قصدشم کار خیر نیست 

کار خوبی کردی خواهرت عقلش نمیکشه 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

یادمه قبلا گفتی صاحبکارهمسرت داروهای دخترتوکه گرونن وکمیاب تهیه کرده  شایدبازبخاطرهمون حس میخوادکمک کنه البته خودت همسرتومیشناسی اگرمعتادنیست یاپولوالکی هدرنمیده  کارصاحبکارسابق اشتباهه امااگر همسرت مشکلی داره شایدبهمین خاطرپولومیخوادواریزکنه بحساب شما

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرت قصدش بد بود یا چی.؟

نمیدونم 

هیچ وقت پیام نمیداد بهم

الان که فهمیده شوهرم یه شهردیگس پیام داد اینو گفت 

نمیدونم شایدم قصد بدی نداره 

یادمه قبلا گفتی صاحبکارهمسرت داروهای دخترتوکه گرونن وکمیاب تهیه کرده شایدبازبخاطرهمون حس میخوادکمک ...

شوهرم چندوقته بیکاره 

بخاطر مدرسه ی پسرم پول لازم بودم مجبور شدم به صاب کارش رو زدم برا پول امروزدفردا میکرد باز پسرم زنگ زد بهش با حرفاش پسرمو ناراحت کرده بود 

حالا هم فهمیده میخوایم دخترمو ببرم زیرنظر بهزیستی فکرکنم دلش سوخته یا چی خواسته کمک کنه ولی من روم نشد قبول کنم بعدم ترسیدم بعدا بهم چیزی بگه 

یا شوهرم بفهمه بدتر بشه چون میگفت بین خودمون باشه

در کل حس خوبی نگرفتم

شوهرم چندوقته بیکاره بخاطر مدرسه ی پسرم پول لازم بودم مجبور شدم به صاب کارش رو زدم برا پول امروزدفرد ...

پس فراموشش کن قصدش کمک بودبابچه بدحرف نمیزد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖