2777
2789

اینوبگم که من آدمی که هستم که خودم زیادحوصله شلوغی روندارم بیشترسعی میکنم توجمع باشم ولی اگرهم میرم خودمووقف میدم باجمع ولی بعدازچندساعت اگه واسم سخت باشه خداحافظی میکنم میرم ولی بااخلاقم اجبارنمیکنم حرف نزنین شلوغ نکنین چون من اذیت میشم ولی اون همییییییییشه یعنی بخداباورکنین همیشه یاحوصله نداره یاخوابش میادوازوقتی میادبی ادبی میکنه که چقدرحرف میزنیدآخه مخموخوردیدیعنی همه بایدخفه بشیم سکوت کنیم که آقااذیت نشه یابخوابه یعدازظهر والله که تایم کاریش هم صبح تاظهره ولی همش خوابش میاد،بابااگه باجمع  حال نمیکنی نیاااااا اگرهم میای اوقات آدموتلخ نکن دیشب یه حرف خیلی بدبهم زدکه من بهش گفتم بی تربیت چون نخواستم کشش بدم وقراری که خانوادگی گذاشته بودیم واسه فرداروگفتم مانمیایم یه دلیل آوردم ولی واقعیت ازش انرژی منفی میگیرم ببخشیددلم خیلی پربودوبازم هست لطفاًبرداشتتون روبگیدواینکه چیکارکنم 

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

گفتی بی تربیت جوابتو نداد؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واینم بگم خونه خواهرم چندروزپیش دعوت بودیم بعدازظهردوباره همه هیس پیس که آقامیخوادبخوابه واقعاًددسته که من برم مهمونی جایی ودیگران مجبورباشن بخاطرمن ساکت بمونن وقتی هم که بیدارمیشه میگه حرف زدن شماگذاشت من بخوابم غرمیزنه اگه قراربراینه که مابمونیم همونگاه کنیم توخونمون می مونیم اینم بگم چندوقت پیش رفتیم پیک نیک اونجاهم همین جریان یعنی چی بگم خودتون تاعمق فاجعه برین واینم درنظربگیرین که بی دلیل توهین هایی میکنه که من به شخصه زیرپوستی ردمیکنم

خودش خونه زندگی نداره که اونجا پلاسه؟

نه خونه زندگی داره ولی همون تایمی که باهم خونه مادرم جنع میشیم اینجوری میکنه من درکل سعی میکنم زیادباهاش درارتباط نباشم ونیستم ولی خب همون موقع هاروهم نمیتونم تحملش کنم

می‌دونی جای برادرت نیستی احتمالا مسئله ای داره منظورم کاری نیست مسئله های دیگ یا خوابش خوب نیست و حس میکنم کنارشماها آرامش میگیره و دوست داره بخوابه که بازم سر و صدا نمیذاره

نه خونه زندگی داره ولی همون تایمی که باهم خونه مادرم جنع میشیم اینجوری میکنه من درکل سعی میکنم زیادب ...

من صبرم اندازه ی شما نیست 

یقینا اگه اخلاقش همینه میگفتم اینجا خونه ی منه و دوست دارم توش راحت باشم 

شما هم میخوای راحت باشی تشریف ببر خونه ی خودت 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ببین قشنگم منم یه داداش دارم. خیلی رو مخهتنها کاری که میتونی بکنی اینه که خواهش کنی انجام نده اون کا ...

گفتم بارها ولی خب ...شوخی هایی که من دوست ندارم بابچه م بشه وقتی من به خودم اجازه نمیدم به بچه تو زن توبی احترامی نکنم همین انتظارروازتودارم مثلاًپشت سرشوهرمن گفت خر اونجاهم جوابشوندادم ولی دیگه نمیکشم

می‌دونی جای برادرت نیستی احتمالا مسئله ای داره منظورم کاری نیست مسئله های دیگ یا خوابش خوب نیست و حس ...

باشه اوضاع برای همه سخته ولی دلیل بربی احترامی یابداخلاقی نمیشه من تعریف نمیکنم وپیش همسرم نگفتم ولی چندبرابرشغلهمسرمن سختتره و دوری اززن وبچه یکطرف ولی خیلی اخلاقش رفتارش خوبه

من صبرم اندازه ی شما نیست یقینا اگه اخلاقش همینه میگفتم اینجا خونه ی منه و دوست دارم توش راحت باشم ش ...

آخه خونه ی مادرم یاخواهرم ولی اینم بگم فقط من نیستم همه درعذابیم فقط بخاطرمادرم ولی میخوام بهش بگم من بخاطرتومجبورنیستم پسرتوبااخلاقای بدش تحمل کنم فقط درحدهمون سلام وعلیک ،حالادامادم نمیدونه که پشت سرشون گفته خر(به شوهرم ودامادم) بی دلیل

گفتم بارها ولی خب ...شوخی هایی که من دوست ندارم بابچه م بشه وقتی من به خودم اجازه نمیدم به بچه تو زن ...

نمیخام تاثیر بد بزارم اما ولش کن. بگو مثلا اگه بار دیگه این کارو بکنی دیگه میزارمت کنار و واقعا هم کاریش نداشته باش دیگه

نمیخام تاثیر بد بزارم اما ولش کن. بگو مثلا اگه بار دیگه این کارو بکنی دیگه میزارمت کنار و واقعا هم ک ...

نه عزیزم خودمم این تصمیموگرفتم چون دیشب به حدی اعصابم خراب شده بودوقتی ازخونه مادرم اومدم بیرون یکساعت همینجورباماشین داشتم فقط دورمیزدم بازم آردم نشدم اصلاًتحمل بی احترامی ندارم به هیچ وجه به شوهرمم گفتم ازاین به بعداین شخص هرجاباشه من غیبم چون نمیتونم تحملش کنم 

گفتم بارها ولی خب ...شوخی هایی که من دوست ندارم بابچه م بشه وقتی من به خودم اجازه نمیدم به بچه تو زن ...

این دیگه زیادی توهم برش داشته بگین خوبه من به همسر شما بگم خر؟؟!!! چثدر ادم از خود راضی هست این عتیقه رو جایی دعوت نکن اگرم هر جا هست اصلا شما نرو. بگو وقتی شما نباشین من میام