2777
2789
عنوان

بلاخره شوهر کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 159 پست
.. خب اونایی ک تو دانشگاه همدیگه رو پیدا میکنن اون بحثش. جداست بعدم باهم کار میکنن زندگیشونو میسازن ...

شما داری حرف من رو تایید میکنی که گفتم پسری که شغل نداره خواستگاری نمیره 

زندگی مشترک هم اسمش روشه مشترک 

اگر قرار فقط تو پول خرج کردن اشتراک ها کنار گذاشته بشه و مرد پول خرج بکنه و دختر فقط استفاده بکنه زندگی مشترک به حساب نمیاد دختری هم که پول نداره یا شغل نداره باید خیلی تک باشه و خاص تا یک پسری که پول داره بیاد سراغش 

الان شما خودت رو تصور کن یک خانوم دکتر هستی 

ایا زن یک پسری میشی که نه جایگاه تورو داره نه درامدت رو ؟؟

یک پسری هم که میره مثلا پزشک میشه میره یکی عین خودشو انتخاب میکنه 

یک پسری که کارخونه داره میره از یک کارخونه دار دختر میگیره که پس فردا بهش کلی ارث برسه از طرف زنش 

زنش هم که دختر کارخونه داره میدونه از شوهرش کلی بهش ارث میرسه 

کلا ازدواج یک معامله به حساب میاد که تهش به پول و اسکناس و سکه ختم میشه که این تو ایران این مدلیه وگرنه من سوئد بودم همچین بساطی نبود اونجا و برای عشق واقعی ازدواج میکردن دوست دختر سوئدی هم داشتم که وقتی از دخترای ایران گفتم براش خندید و گفت اینا برای ما خیلی سال قبل تموم شد و پول بی اهمیته برامون و همون حاضر شده بود از سوئد بیاد با من ایران زندگی بکنه ولی چون مسیحی بود نشد وگرنه میاوردمش 

آقا هستم.......................................................................................................

شما داری حرف من رو تایید میکنی که گفتم پسری که شغل نداره خواستگاری نمیره زندگی مشترک هم اسمش روشه مش ...

خب کاش پس پیشش میموندی 😂

چرا برگشتی...سوئد واقعا عالیه..مگر اینکه اینحا وابستگی داشتید..‌ یا اصلا عاشقش نبودید... خب اینایی ک گفتید تقریبا درسته... و در اخر اینکه اینحا ایرانه .. و گرونیه.. و بدون پول نمیشه زندگی،کرد... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همینم به همون خانواده بستگی داره مخصوصا مادر ! نمیدونم چقدر قبول دارید اینو اما در نهایت مادر خان ...

تو همین سایت چقدر در مورد مادرشوهر نظر منفی خوندی شما؟؟چقدر با مادرشوهر میجنگن؟؟

چطوری میتونی تو برخورد اول یک مادرشوهر یا یک مادر زن بی پایه و اساس رو تشخیص بدی؟

نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم و شماها درست میگید 

آقا هستم.......................................................................................................

تو همین سایت چقدر در مورد مادرشوهر نظر منفی خوندی شما؟؟چقدر با مادرشوهر میجنگن؟؟چطوری میتونی تو برخو ...

اون مسئله مادر شوهر و عروس همیشه بوده و کم و بیش همه دارن 

اما مادرای دخالت کن و بدجنس از همون روز اول معمولاً مشخصن چون دخالت کن هستن زود خودشونو نشون میدن 

اما خب بعضیاشونم با پررویی بیش از حدشون برای پسرشون زن میگیرن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب کاش پس پیشش میموندی 😂چرا برگشتی...سوئد واقعا عالیه..مگر اینکه اینحا وابستگی داشتید..‌ یا اصلا عا ...

بهم گفت مسیحی شو همینجا بمون گفتم مشکلی ندارم ولی تمام زندگیم تو ایرانه و تو بخوای بیایی ایران و زن من بشی باید مسلمون بشی و گفت نمیشم 

دختر خوبی بود بی حاشیه خنده رو دائم تو چمن دراز میکشید با دوربینش از طبیعت عکس میگرفت و مدام میخندید و میگفت چقدر مردای ایران پشمالو ان و عین پاندا بامزه ان گفتم خب ژنتیک ما اینطوریه مثل مردای سوئدی نیستیم عین خروس بدون پر باشن و میخندید به حرفام و از تو کیفش شکلات در میاورد میگفت بیا شکلات بخور چندبارم باهاش رفتم کافی شاپ وقتی پول رو حساب میکردم دعوا راه مینداخت که مگه من گدام که پول منو حساب میکنی؟؟گفتم بابا ما تو ایران رسم داریم حساب کنیم گفت اینجا ایران نیست به ما برمیخوره و حس بدی بهمون دست میده گفتم باشه پس هربار اومدیم یکبار تو حساب کن یکبار من گفت باشه این خوبه

ازدواج کن با ادم خوش اخلاق خیلیییییی مهمهوضع مالی خوب ، به اندازه اولی مهمهخانواده طرف هم مهمهولی دو ...

اخه میدونی چیه

پول نداره

بعد یکی میگفت شوهرم خوبه وبی چون پول نداره حالم داره آرش بهم میخوره

کاربری دست سه نفره😁

ازدواج خوب کن ینی اول خودتو بشناس ببین کی بهت میخوره کی شبیهته با اون ازدواج کن و چک کن ببین طرف مشک ...

اخه میدونی چیه نمیشه همه اخلاقا رو یجا داشته باشن بعد مردا همه بچه ننه هستن

کاربری دست سه نفره😁

خب ببین پس باهاش ازدواج نکن ازدواج با آدم بی پول خیلی بده چون هیچ کاری برات نمیکنن تازه باید بداخلاق ...

اره

اینحوری عاشقشم بی نهایت ولی خب خانواده دوستیش اذیتم میکنه بعد پولم نداره یکم دس دس میکنه و فس فسه

کاربری دست سه نفره😁

ببین یه نصیحت بهت بکنم وقتی یکی اومد خواستگاری به خانوادش هم فکر کن به این فکر کن روت میشه به بابات ...

ببین این خانوادش خوبن

ولی اینکه این میچسبه به خان‌ادش حالمو بهم میزنه

از اینکه مامانشو همه جا میبره حالمو بهم میزنه

کاربری دست سه نفره😁

ازدواج سنته لازمه ی ادامه زندگیه ی چیزی بگم شرمنده اون موقع ک بغلشن و... شوهر عالیه دعواکه میشه ...

اخه من عاشق این پسرم

فقط مادرش دمشه حالمو بهم میزنه

هرجا می‌خواد بره به این میگه خالمو بد میکنه

کاربری دست سه نفره😁

خب عزیزم خانواده هر کس واسش مهمه از اول با اونا بوده و هم خونشن ، خودت مگه خانوادت برات مهم نیستن ؟؟ ...

هستن ولی از مامانش خوشم نمیاد

الان تینجوریه لابد بعد ازدواج می‌خواد بچسبه به ننش دیگه 

کاربری دست سه نفره😁