2777
2789
عنوان

بلاخره شوهر کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 159 پست

ازدواج سنته  لازمه ی ادامه زندگیه  ی چیزی بگم شرمنده 

اون موقع ک بغلشن و...  شوهر عالیه  دعواکه میشه بده  تو همه زندگیا بحث هست بستگی ب خودت و سیاستت داره  لطفا با عقلت انتخاب کن ادم عاشق زود میشکنه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا الان عشق و‌عاشقی پسرهرهیچی ندارهخانواده دوسته متاسفانه منم بدم میادبابامم جواب رد داد بهش ی ...

خب اگر هیچی نداره نکن .. گرونیه..میری تو زندگی افسرده میشی اقلا متوسط باشه 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دوس‌پسرم آدم خوبیه ولی پول ندارهی بدی داره خانپادش براش مهمن منم نمیتونم کنار بیام با این قضیهالبته ...

خب عزیزم خانواده هر کس واسش مهمه از اول با اونا بوده و هم خونشن ، خودت مگه خانوادت برات مهم نیستن ؟؟

با این طرز تفکر فعلا اصلا فکر ازدواج نباش 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مگه خودت عقل نداری دختر جان... اگر ازدواج با عقل و سنجیده باشه خیلی هم خوبه اما اگر بیفکرانه باشه یا ...

اگر پسر همه چی داشته باشه و تا یکسال اول زندگی برات نقش ادمای خوب رو بازی بکنه و بعد اون روی دیگش رو بهت نشون بده چی؟زندگی رو با پولاش برات جهنم بکنه چی؟؟از اهرم پول برای فشار روت استفاده بکنه چی؟

ازدواج رو نه میشه از طریق عشق و عاشقی بدست اورد نه از طریق عقل 

یه چیز کاملا شانسیه و اگر غیر از این میبود الان امار طلاق اینقدر بالا نبود و تو تهران از هر 10 تا ازدواج 8 تاش طلاق نبود

ایا اونا بی عقل بودن همشون که کارشون به طلاق رسیده یا بی پول بودن؟؟

آقا هستم.......................................................................................................

با یکی ک یکم رو مخه و لجبازهه اما پولدار خوبه ازدواج کرد ؟

این اطلاعات ک کافی نیست و مهمم نیست. ببین ارزش ها و عقایدتون مثل همه؟قیافشو دوس داری؟ بهش کشش جنسی داری؟اخلاق و رفتارش اوکیه با مردم اوکیه؟ نظر جفتتون راجب بچه ؟چیزی ک مصرف نمیکنه؟الکل و مواد و.‌.. خانوادش چجور آدمایی ان و..‌

اگه به پختگی کامل برای ازدواج رسیدی و می‌دونی هدف از ازدواج چیه ازدواج کن در غیر اینصورت با اهداف بچگانه ای مثل شوهر باید بیاد منو به آرزوهام برسونه یا منو از خونمونو مجردی نجات بده به هیچ عنوان ازدواج نکن هم خودت ضربه میبینی هم طرف مقابل...

منم باخودم همینو دارم میگم که ازدواج کنم یا نه بعضی وقتا بهم میگن خوشبحالت مجردی و از این حرف ها من ۲۳سالمه از اینکه مجردم هم خوشحالم حالا نمیدونم کدوم ب صلاحم بهتره چون کسی از آینده خبر نداره ممکنه بعد ازدواج زندگیم بهتر بشه اگه آدم درستی رو انتخاب کنم .حالا ب هرحال نمیدونم چی کنم واقعا سخته ک ندونی چی کنی 

بی تو تنهام 
زجره چون آدم نیاز به یار وهمدم داره تنهایی سخته

برای همه اینطور نیست ، تنهایی هم به این چیزا نیست 

من مجردم واقعاً نصف سختی های که همسن های متاهلم دارن رو من نکشیدم 

شوهرای الان اکثرا همدم نیستن که هیچ فقط یه سربار و یه همخونه هستن فقط

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚