2777
2789
عنوان

بلاخره شوهر کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 159 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیگه شوهر کردن بده ....تنهایی وتجرد حتی با رفاه و پول زجره ....شوهر خوب و زن دوست ومهربون باارز ...

کی گفته زجره ؟؟ 

حداقل تو مجردی آدم فقط دغدغه خودشو داره و خیلی از اختیارات دست خودشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خودم دودلمایا ازدواج کنم نکنمدوس پسرم خوبهوبی پول ندارهما وضعمون خوب نیستخودم بچه ی طلاقم

خب ببین پس باهاش ازدواج نکن ازدواج با آدم بی پول خیلی بده چون هیچ کاری برات نمیکنن تازه باید بداخلاقی هاشونو هم تحمل کنی چون بی پولی شدید رو اخلاق تاثیر میزاره

مگه خودت عقل نداری دختر جان... اگر ازدواج با عقل و سنجیده باشه خیلی هم خوبه اما اگر بیفکرانه باشه یا ...

دقیقاااا الان عشق و‌عاشقی پسرهرهیچی نداره

خانواده دوسته متاسفانه منم بدم میاد

بابامم جواب رد داد بهش یکم‌شل گرفت

کاربری دست سه نفره😁

از اینا ک با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

دیگه اون یه جورایی مخ زذنه که شرایط خودشو داره 

ولی اکثر پسرا به شدت بی جنبن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دوس‌پسرم آدم خوبیه ولی پول ندارهی بدی داره خانپادش براش مهمن منم نمیتونم کنار بیام با این قضیهالبته ...

ببین یه نصیحت بهت بکنم وقتی یکی اومد خواستگاری به خانوادش هم فکر کن به این فکر کن روت میشه به بابات بگی اینو میخام ؟ میتونی ببریش تو جمع فامیل و سر بلند باشید از انتخابات ؟  عشقش چشمتو کور نکنه ها . عشق تنها کافی نیست 

منم تو موقعییت تو بودم دقیقا همین موقعییت پسره خانواده درستی نداشت . اهل خیلی چیزا بود که خانواده ما بد میدونستن . عرق خوری تو خانواده عادی بود . روابط های نامشروع عادی بود . خداروشکر صد هزار مرتبه شکر میکنم که بهم تلنگر زد به خودم اومدم ازین رابطه کشیدم بیرون 

الان ازدواج کردم افتخار میکنم به انتخابم به مرد خوبی که نصیبم شده 

ازدواج خوب کن ینی اول خودتو بشناس ببین کی بهت میخوره کی شبیهته با اون ازدواج کن و چک کن ببین طرف مشک ...

با یکی ک یکم رو مخه و لجبازهه اما پولدار خوبه ازدواج کرد ؟ 

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !