2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون شغل ثابتی ندارن

131 بازدید | 8 پست

شغلشون چیه 

اینجور خیلی بده؟

باید چیکار کرد تا شغلشون ثابت بشه 

درامدشون چقدره 

ممنون میشم بگید

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیمکش ساختمون.برقکار.ثابت نمیشه.درآمدش هم بستگی به کارش داره

چطور برنامه ریزی میکنید هزینه هارو

منم پدرم وانت داشتن

گفتم فقط با کارمند ازدواج میکنم الان شوهرم کارمنده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بعله بعلهشغل آزاد

همسر من املاکیه تقریبا ۲ ساله اوضاع کارش داغونه،چی بشه یه قرارداد بنویسه فقط خوشبختانه از کسی طلب داره ماهیانه یه مبلغی میده خالی نیستیم ولی برای اجاره میمونیم معمولا که اونم هر دو سه ماه پرداخت میکنیم

چطور برنامه ریزی میکنید هزینه هارومنم پدرم وانت داشتنگفتم فقط با کارمند ازدواج میکنم الان شوهرم کارم ...

دقیق نمیشه برنامه ریخت

همیشه اندازه ی دوماه  خورد و خوراک تو خونه دارم .

پولی که میاره قرعه ها و قسط ها رو میدم بقیش میمونه واسه خورد و خوراک.

قرعه بیفته طلا میخرم ....گاهی هم مثل این ماه میریم تو چالش بی پولی.

❤️
دقیق نمیشه برنامه ریختهمیشه اندازه ی دوماه خورد و خوراک تو خونه دارم .پولی که میاره قرعه ها و قسط ه ...

درک میکنم منم اون موقعها همش چالش داشتیم

ولی روزی دست خداست

انشالله زندگیتون پربرکت باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

درک میکنم منم اون موقعها همش چالش داشتیمولی روزی دست خداستانشالله زندگیتون پربرکت باشه

عزیزم قبل عید  میخواستم طلا بفروشم بینی رو عمل کنم .طلا گرمی ۸شد همسرم نذاشت از مادرش قرض کرده .....به هوای اینکه قرعه به نامم در بیاد.

الان طلا شده ۷و ۲۰۰مادرش پولو لازم داره.

داریم خودمون و میچلونیم طلا نفروشیم .....من میگم کل پول حدود ۴۰تومنه یه جا بدیم خیالم راحت شده .همسرم میگه ۲۰تومن رو بدیم . 

❤️