2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادرشوهرم امسال باهامون راهی نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 71 پست

من بودم با این وضعیت نه خودم میرفتم نه اونو میبردم نه اصلا کربلا هر جای دیگه ای چرا با بچه دیگش نمیره یا اصلا شرایطشو نداره چرا میره از همون دور زیارت دعا مناجات کنه شما هم یک دفعه زندگی جوونی داری قرار نیست همیشه خدا همراهت باشه که بشه مثل الان وظیفت با شوهرت صحبت کن نهایتا یذره جر بحث میشه ولی بذار بفهمن تو هم سختته! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول مسئولیت نکن، جلوی همه بهش بگو یا شوهرت مواظبش باشه یا یکی دیگه، اینجوری اتفاقی هم افتاد کسی با ...

فک کردی!با شوهری که این خانوم  داره مادرشوهره تو خونه خودشم بمیره یقه اینو میگرین

اصلا دلم نمیخواد قطع رابطه کنه چون خانواده اش هستن ولی فقط انقدر بچه ننه نباشه و امار نده و اونام ان ...

عزیزم شوهرم منم قطع رابطه نیست با اونا خودم قطع رابطه کردم چون به هیچ صراطی مستقیم نبودن دخالت نکنن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

من بودم با این وضعیت نه خودم میرفتم نه اونو میبردم نه اصلا کربلا هر جای دیگه ای چرا با بچه دیگش نمیر ...

پارسال خودمو کشتم مامانت نمیتونه همینجا اذیته چجوری این سفرو میخواد بیاد

چند روز بعد پام درد میکرد گفتم پام درد میکنه میگه آره خدا جوابتو داد

بله دوتا بچه هام

اگه امسال دنبالتون امد زیاد دل به دلش نده همه اش سرگرم بچه هات باش تا ببینه وقتی نمی تونه خودش تو این گرما جمع کنه آویزون یه مادر با دو تا بچه نشه.  همون دو تا بچه به قدر کافی از تو اعصاب و انرژی می بره حالا یه زن گنده هم بخواد کارهاش بندازه گردن تو

یادمه مادرشوهرم یه بچه کوچیک داشتم به من می گفت نمی یایی خونمون برای خونه تکونی؟  گفتم یکی باید بیاد کمک خودم بچه ام بگیره تا من بتونم به کارهای خودم برسم! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

پارسال مگه مریضی اومدما خودمونم مریض نشدیم بعد از کجا مریضی آوردیم

بله عزیزم

کافیه یه هفته بعد اربعین بیاید بیمارستان ببینید چه خبر میشه 

هر سال ما بدبختی داریم سر این پیاده روی 

خیلی ها ناقلن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خواهرشوهرم هرسال داره میره تو ماشینم تنهان با شوهرش. با اونا برهآخه من الان جوونم میتونم پیاده روی ک ...

واقعا زشته این آویزون بازی ها. الان میان میگن مادره فلانه. دیگه ده سال هر جا بری با یه زن و شوهر واقعا فهم ندارن.

واقعا زشته این آویزون بازی ها. الان میان میگن مادره فلانه. دیگه ده سال هر جا بری با یه زن و شوهر واق ...

دقیقاااااا

ارزو به دل موندم یه سفر قبل بچه دار شدن بریم

سفر که سهله یه پارکم نذاشت بریم تنهایی هررررر جا فکرشو کنی میومد تا ۵ سال بعد ازدواجمون

الان کمتر شده

پارسال خودمو کشتم مامانت نمیتونه همینجا اذیته چجوری این سفرو میخواد بیادچند روز بعد پام درد میکرد گف ...

شستشو مغزیه دیگ شوهرم منم اینجوری بود تا لب خیابون بدون مامان ابجیش نمیرفت انقدر جر بحث کردم چند بار نرفتم حالیش شد بهترین دفاع حملست عزیزم اونم میگفت خدا جوابتو میده اه ناله نفرین 

منم یاد گرفتم چند بار نفرین کردم باباش افتاد یطوریش شد دیگه ساکت شده