2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم منم مثل تو خیانت رو تحربه کردم و بخشیدم. اشتباه کردم. نمیگم تو اشتباه کردی. تو شرایط خودت رو بهتر میدونی. ولی الان به جایی رسیده که اون منو نمیخاد. اگه میخای ببخشی دیگه نباید یه کلمه هم در موردش حرف بزنی. میدونم سخته ها. خودم کشیدم که میکم. ولی اگه میخای زندگیت دزست بشه اگه بخشیدی پس دیگع در موردش حرف نزن. اگه دلت گرفت اگه یادت اومد همه اینا هست اصلا بهش نگو. الان داره قربون صدقه ات میره حتما پشیمونه ولی اگه بخای همش به رو بیاری دیگه اینطوری برخورد نمیکنه. میگه خوب کردم. مردها حس ما رو درک نمبکنن که خیانت چقدر درد داره. اینا رو گفتم که اگه میخای ادامه بدی تنها راهش همینه

اسی حقیقتا واست متاسفم!

منتظر تکرار خیانتش باش!

طرف خیانت کرده تو میگی میخندی باش... تو کرده بودی شوهرت سرتو میبرید

خوبه خونه هم بنامته دیگ از چی ترس داری!

یکم عرضه و عزت نفسم خوبه والا

تا مظلومی نباشه ظالمی درست نمیشه

تو حداقل ۶ماه اینو نباید خونه راه بدی حتی.. حق طلاق بگیری

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

بخاطر معصومیت بچه ها حداقل دو تا فحش می دادی چند وقتی ناز می کردی بعد اونم تابلو داره شما رو نرم می کنه برنامه ریز زندگی کاش زودتر بازنشسته شی راستش اصلا حس خوبی نگرفتم مخصوصا مردا بعد هر غلطی می گن مادر بچه هامی تا بهت مسئولیت بدن و عذاب وجدان ولی خب زندگی شماست شما هم بخشیدی

ببین عزیزم منم مثل تو خیانت رو تحربه کردم و بخشیدم. اشتباه کردم. نمیگم تو اشتباه کردی. تو شرایط خودت ...

خودتو گول نزن عزیزم

شوهرت دوستت نداشته از اول ک خیانت کرده کسی ک خیانت کرده باید همه چیو درست کنه ن کسی ک خیانت دیده

خودتو گول نزن عزیزمشوهرت دوستت نداشته از اول ک خیانت کرده کسی ک خیانت کرده باید همه چیو درست کنه ن ک ...

من گفتم شوهرم دوستم داشته؟ من به این خانم گفتم اگه زندگیت رو دوست داری و میخای ادامه بدی پس دیگه در مورد خیانتش خرفی نزن. چون اوضاع رو بدتر میکنه

اسی حقیقتا واست متاسفم!منتظر تکرار خیانتش باش!طرف خیانت کرده تو میگی میخندی باش... تو کرده بودی شوهر ...

یعنی راش ندم ک بره پیس اون خانوم و کلا ببره؟

من خونه ب ناممه شاغلم و وقت برای طلاق زیاد دارم

بهتر نیس اول بسازبم انه نشد خراب کنیم؟

من گفتم شوهرم دوستم داشته؟ من به این خانم گفتم اگه زندگیت رو دوست داری و میخای ادامه بدی پس دیگه در ...

منم منظورم این بود نباید این خانم حرف نزنه باید کسی ک خیانت کرده جبران کنه