2777
2789
عنوان

راهنمايي ميخوام

135 بازدید | 16 پست

سلاممممم

من عقدم الان بابابزرگه همسرم فوت شده چون شهر ديگه زندگي ميكنن قراره من برم اونجا تنها خيلي هم فاميلاشونو نميشناسم 

اونجا چطور رفتار كنم؟؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكمم گريه كن 

اين يكي خيلي سخته...كلا يه بار ديدم اون بنده خدا رو 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
با غم و ناراحتي اقايون بايد چيكار كرد تو اين شرايط؟؟؟

خوب نكن اين بستگي ب رفتاربقيه داره من ك يجارفتم ختم اونقدگريه ميكردن ي لحضه ديدم منم عجيب گريه ميكنم انگارخدانكرده فأميل نزديكمه حالافقط ي اشنايي داشتيموفقطم براتسليت گفتن رفته بوديم اصن دعوت نبوديم

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
اين يكي خيلي سخته...كلا يه بار ديدم اون بنده خدا رو 

ب نظر منم خیلی گریه نکن چون حتما میفهمن ظاهریه، آخه شما آشنایی و خاطره ای نذارید ازشون ک بخوایید گریه و زاری کنید، ب نظرم خیلیم پیشنهاد کمک‌دادن بهشون رو نده ک سوارت میشن،

هر چقدر سنگین تر... جذاب تر و با احترام تر... هر از گاهی هم سعی کن خودتو مشغول کنی... بیشتر هم سعی کن از مهمونا پذیرایی کنی،اینجوری بیشتر به چشم میای

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...