2777
2789

بچها چیکار کنم اصلا نمی‌تونم استرسم رو کنترل کنم داغونم 

از وقتی دانشگاه قبول شدم برا خوابگاه و سوار واحد شدن و همه چی استرس دارم 

دلمم میخواد از دست خودم گریه کنم😭

خب که چییییی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغون شدم تو این دوهفته روز اول از ترس و استرس بخدا در دانشگاه پریود شدم

ترس از چی؟

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هنوز اولشه نگران نباش عزیزم همه چی آسون میشه بعد یک مدت. سعی کن با خانواده ات صحبت کنی بیشتر به خصوص ...

خیلی‌ میترسممم

نمیتونم اصلأ ارتباط بگیرم 

مامانم میگه اصلا نرو هرچی بخوای می‌ریزم به پات نرو فقط

من یکی ی دونم برا همین🥲

خب که چییییی؟

یه شعری بود میگفت 

نگران آینده تی/ دلشوره داری تو هر حالتی/ نمیدونی چی خوبه چی بد/نمیدونی چکار باید کرد/ هر چی که باید اتفاق بیوفته میوفته/ نگران نباش

من استرس میگیرم اینو زمزمه میکنم🙃

مدیتیشن کن یاد میگیری در لحظه زندگی کنی و استرس رو مدیریت کنی

و یادت باشه استرس خیلی وقتا طبیعیه باید مدیریتش کنی، منم سال اول دانشگاه مث شما بودم سخت نگیر میگذره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

نمی‌دونم ذهنم همینطوری سناریو میسازه برا خودشاینکه نتونم ارتباط بگیرم درس ها رو نفهمم توی راه اتفاقی ...

عریزم حتما با یه روانشناس صحبت کن 

شبیه اضطراب  جداییه حال و احوالت به مادرت احتمالا وابسته ای

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عریزم حتما با یه روانشناس صحبت کن شبیه اضطراب جداییه حال و احوالت به مادرت احتمالا وابسته ای

خیلیییی

خودمم کلافه ام شاید باورتون نشه همون در دانشگاه روز اول زنگ زدم مامانم گریه کردم تا رفتم کلاسم رو پیدا کردم...

خب که چییییی؟

بخواب بابا

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اگرم خوابگاهی هستی با یه دختر ترم بالایی رفیق شو بچسب بهش کمکت میکنه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️