2777
2789
عنوان

پسره بهم گف خیلی ساده هستی

224 بازدید | 25 پست

من تالان ۳ جا محل کار عوض کردم چن ماهی اونجا بودم و مثلا دیدم تو محل کار اولیم طرف خ بدجنسع مثلا زیراب زنه بقران نتونستم تحمل کنم گفتم میخام برم صندوقدار ابنا بودم ت محل کار دومیم دیدم خیلی حق ناحقی میشه راحت دزدی میکنن چیز برمیدارن از اینور اونور تیکع کنایع هرکی برع بگ زیراب زنع و لاشیع فلانه تو محل کاد الانمم حدود ۱۰ روزع اینجام بقران حالم خیلی بدع بگید چرا؟

تو هر ۳ محل کارم بم گفتن ساده و رو و بی سیاستی 

همین الانی یکی از پسرا شروع کرد بامن حرف زدن فلانی ی چیز برادرانع بت میگم میرم بت نمیخورع ۲۳_۲۲سال سنت بیشتر باشع ولی خیلی دختر بی سیاست و ساده ای هستی رک حرفتو نزن حواست ب ادما باشه هرجا بری ادمای زیراب زن خیلی هس اونی ک میاد سمتت بیشتر از همع لبخند میزنع تحویلت میگیرع اون از همه بدترع ممکنع همون بزرگترین ضربع بت بزنع 

نمیخاد همه چیزتو بگی ب همع پنهون کن نزار بفهمن گف مشخصع خیلی بی سیاستی 

من اصن نمیدونم چ حرفی ب کی کجا باید بزنم خیلی بی سیاستم😔دلم میخاد گریه کنم انقد ک همه بم گفتن 

بشینم تو خونه هیج جاهم نرم فک کنم بهترع 

بخدا وقتی االان این پسرع باهام حرف زد دست و پام توهم رفت استرس گرفتم نگران شدم 

من چجور ادمی هستم ک همع میفهمن میگن ساده و بی سیاستی بغض گلومو چنگ میزنع بدنم میلرزه

باید میگفتی ساده خودتی و جد ابادت😎😎😎😎

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه نگاه به رفتارت بنداز ببین چه کارایی انجام دادی که باعث شده چنین حرفی بزنه

اونا چیکار میکنن توام ازشون یاد بگیر البته نه بدجنسی رو😑

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

فک نمیکردم بودن تو جامعه انقد سخت باشع فک نمیکردم ادما انقد عوضی باشن وقتی باهاشون روبرو شدم شوکع شد ...

وقتی پاتو از خونه بیرون میذاری با آدمهای جورواجور مواجه میشی .کم کم یاد میگیر با هر آدمی چه جور برخورد کنی 

دختر پاییزم🍂

وقتی پاتو از خونه بیرون میذاری با آدمهای جورواجور مواجه میشی .کم کم یاد میگیر با هر آدمی چه جور برخو ...

بنظرت واقعا یاد میگیرم؟ حدود چن ماهیه کار مبکنم ولی دلم میخاد گرگ باشم اما گریم میاد چون تو محل کارای قبلیمم بهم گفتن ساده 

بنظرت عوض میشم؟یادمیگیرم؟ تغییر میکنم؟ خود ب خود ممکنع رو اخلاق و رفتارم اثر کنع؟

منم همیشه به خواهرم میگم ک ت محل کارت ساده نباش حواستو جمع کن در مورد همچی باهاشون حرف نزن صمیمی نباش چون بعضیا از این اخلاق آدما سواستفاده میکنن زیرآب میزنن حالا به هر نحوی تو محل کار آدم باید حواسشو جمع کنه زرنگ باشه