2777
2789
عنوان

پسره بهم گف خیلی ساده هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
بخدا خیلی همشون دو رو و عجیب و هر دیقع ی رنگ عوض میکنن واقن حالم بدع

یاد می گیری 

تو همین محیط ها و سرکار یاد میگیری با آدمای مختلف بتونی کنار بیایی

هرچند سخت ..... ولی یاد میگیری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما از این به بعد اینقدر تند تند جات رو عوض نکن

یه کم بیشتر بمون و فوری جا نزن 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسی من شاغلم دوسال قبل یه دعوای خونی خاکی کردم 

با همکارم

میرفت زیر اب منو میزد به دروغ 

تیکه کنایه بی ادبی و...

بعد اونم رفتم باهاش تو قیافه 

کم کم شروع کرد یار کشی 

هرکی ماجرارو میدونست طرف من بود 

یه سریا رو هم اون با دروغ درباره من میکشوند طرف خودش 

که البته کم کم اونا هم فهمیدن و طرفو محل نمیدن

میخوام بگم انقدر روی من فشار بود که میگرنم میگرفت هر روز 

و عضلاتم اسپاسم میشد

موی من سفید شد باور کن

خلاصه من همچنان با طرف مشکل دارم

اما میخوام بگم حق پنهان نمیمونه من طرف حق بودم حق گو بودم راست و درست کار میکردم 

بقیه اش رو خدا برام درست کرد

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
یاد می گیری تو همین محیط ها و سرکار یاد میگیری با آدمای مختلف بتونی کنار بیاییهرچند سخت ..... ولی یا ...

😔من خیلی دختر احساساتی دختری ک خدا رو در نظر میگیرع دختری ک ب کارما و اون دنیا اعتقاد دارع هستم با مامان خیلی ساده خیلی خیلی ساده ک همش خالع هام میگن دخترش بدبخ ن یادگزفت از مادرش چجور رفتار کنع با بقیع و همسرش ن یاد گرف چجوری خودشو جم و جور کنع اصن مامانم بلد نیست نمیدونه باید چیکار کنه همش هم از اینا بود ک بخاطر خدا هیچی نگیم خدا خودش جوابش میدع واگذار ب خدا و بقران از همه هم بیشتر ضربه خورده خیلی بیشتر

یاد بگیر هر جا رفتی سرکار از خودت و زندگیت برای کسی تعریف نکن با هیچ کس خیلی صمیمی نشو که بخوای درددل کنی باهاشون سرت به کار خودت باشه کاری به بقیه نداشته باش و آتو دست کسی نده بی سر و زبون هم نباش از حق خودت دفاع کن 

یاد بگیر هر جا رفتی سرکار از خودت و زندگیت برای کسی تعریف نکن با هیچ کس خیلی صمیمی نشو که بخوای دردد ...

وقتی از من سوال میکنن چن سالته از کحایی چرا درستو ادامه ندادی چی بگم 

با هیشکی صمیمی نباشم؟ بنظرت چجور از حقم دفاع کنم؟

نه اصن تو محل کار صمیمی نباش با هیچکس چون اولو آخر ازت سواستفاده میکنن . زبون داشته باش خیلی رک حرفتو بزن ولی مودبانه خواهر منم خیلی ساده بود هیچی نمیگف از این اخلاقش سواستفاده میکردن ازش زیاد کار می‌کشیدن اینم هیچی نمیگف هی بهش میگفتم سر تایمی ک گفته برو و برگرد بیشتر از این نمون