2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم کدوم دکتر خوبه

64 بازدید | 10 پست

اینجا که کسی جواب آدم نمی‌ده 

تو نت هم کمی نوشته 

بخدا دیوانه شدم 

خدا تومن میخوای خرج دکتر بدی نمیدونی خوبه یان

خاک بر سر شهرهای ما که دکتر خوب هم ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نری نمیشه فهمید ولی یه سری کارا میشه کرد:

به امتیاز و نظرات توی سایتهای نوبت دهی توجه کن.

رفتی دیدی خیلی شلوغه و گفتن دو ساعت معطلی و... سریع بیا بیرون اون تو مدیریت مطبش مونده و شیوه بازاریابیش مال عهد بوقه وای به حالت طبابتش.

دکتری که چند نفرو با هم پذیرش میکنه احترامی برای حریم مریض قائل نیست پس سلامتت هم براش مهم نیست.

دکتری که بی دلیل تاکید میکنه آزمایشگاه یا داروخونه خاصی بری.

دکتری که الکی کلی دارو مینویسه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تا نری نمیشه فهمید ولی یه سری کارا میشه کرد:به امتیاز و نظرات توی سایتهای نوبت دهی توجه کن.رفتی دیدی ...

نوبت دهی ها که همه اعلام سایت شده 

تلفن هم جواب نمیدهند 

تا جایی که فهمیدم بوشهر بیشتر دکتر زنان چندتاچندتا میفرستند داخل که من متنفرم از این کار 

بیشتر دکترهای خوب هم رفتند فقط چند تا مونده که نمی‌دونم کارشون چطوره چون جدیدن کسی نمی‌شناسه شون 

باتجربه ها یا رفتن یا زدن تو کار نازایی و ای وی اف سزارین 

چون پول بیشتر داره دردسر کمتر 

برازجون هم میگن بیژنی خوبه حالا نمی‌دونم اون که شیراز بوده یا ن

کاملا گیج شدم

نوبت دهی ها که همه اعلام سایت شده تلفن هم جواب نمیدهند تا جایی که فهمیدم بوشهر بیشتر دکتر زنان چندتا ...

اسم پزشک رو سرچ کن توی سایتهایی مثل نوبت دات ای و دکترتو و پزشک ۲۴ و... نظرات رو ببین.

کار خاصی نمیکنه که تجربه بخواد آزمایشات مشخصی مینویسه و جوابشون هم معلومه یکی رو پیدا کن که رفتارش درست باشه و استرس نده. من چند تا مطب مختلف رفتم؛ سه جا ویزیت شدم و در نهایت از انتخابم راضیم جوونه و تازه اومده شهر ما ولی هم تو تعیین جنسیت خوب راهنمایی کرد هم مشکل باروری جزئی که داشتم حل شد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اسم پزشک رو سرچ کن توی سایتهایی مثل نوبت دات ای و دکترتو و پزشک ۲۴ و... نظرات رو ببین.کار خاصی نمیکن ...

منم دکتری می‌خوام هم تو تعیین جنسیت کمک کنه هم وقت بزار خوب حرف گوش بده 

چون مطمعنم مشکلات جزیی دارم ولی هنوز سونو نرفتم 

خواستم برم دکتر برای سونو و آزمایش و اقدام برای بارداری 

کسی می‌خوام خوب راهنمایی کنه

ولی انتخاب محدوده معلوم نیست کدوم خوبن چون همه جدیدن 

منم دکتری می‌خوام هم تو تعیین جنسیت کمک کنه هم وقت بزار خوب حرف گوش بده چون مطمعنم مشکلات جزیی دارم ...

من اصفهانم. اسامی دکترا رو دربیار یه روز برو مطب همینجوری وضع کلی رو چک کن. در مورد تجربه زایمان و سزارین از منشی بپرس. بعد دو تا رو که به نظرت بهتره انتخاب کن و وقت بگیر.

در مورد پزشک زنان به نظر من مهمترین چیز اینه که بهت آرامش بده و صبور باشه. تجربه ویزیت بیمار با توجه به علم الان خیلی مهم نیست چون همه چی رو دونه دونه دقیق چک میکنن حدس نمیزنن