دوستان من پارسال باشگاه بدنسازی میرفتم لاغرم واسه حجم میرفتم دو ماه و نیم اینا رفتم یهو حالم بد شد البته من اون موقع دعا هم خورده بودم نمدونم حال بدیم از چی بود سرگیجه شدید داشتم گزگز و زوق زوق شدید سر داشتم سه روز بیمارستان بستری شدم همه نوع آزمایشی و سی تی اسکنی دادم سالم در اومد رفتیم پیش دکتر گوش اونم یه سری حرکات انجام داد نمدونم میگفتن مایع گوشت تکون خورده یا چی بعدش ک مرخص شدم پیش یه دکترم رفتیم اونم با یه ابزار و چراغ قوه گوشم و معاینه کرد گفت جرم گوشت زیاده اینو همه دارن فقط برا بعضیا بیش از حد تولید میشه بعدشم یه آمپول زد و دیگه خوب شدم
حالا من دیروز رفتم یه باشگاه دیگه دوباره بدنسازی اصن تمریناتش سنگین نبود بر عکس قبلی خیلی سبک چیده بود بهم هم میگفت خیلی باید بخورم من هم غذا میخوردم هم تمرین میکردم چون بدنم ضعف داره بعد امروز از وقتی بیدار شدم سرم گزگز و زوق زوق میکنه یکم خیلی هم زیاد نه علتش به نظرتون چیه؟؟ به نظرتون دیگه نرم باشگاه؟؟ طبیعیه چون بدنم عادت نداره؟؟ دیروز تو باشگاهم اولش دوچرخه رو واسه گرم کردن رفتم یکم سنگینش کرده بود بعد که گفتم بهش سبک کرد ولی اومدم پایین یکم حس کردم حالم بد شد بعدش حرکاتشو سبک کرد