2777
2789

سلام بابام بردیمش یعنی حدود یک سال پیش دکتر ریه بعد گفتن که به دلیل دود سیگار ریش دود گرفته و رو به نابودی و بابام گوش نمیده بازم سیگار میکشه 

امروز صبح استفراغ کرده 

همش میگه شکمم باد میکنه 

میترسم سرطان نباشه 

دکترا هم هزینه ی زیادی میگیرن پول زیادی نداریم که بخوایم بریم چیکار کنم ممکنه سرطان باشه خدایی نکرده 

بعد از رو مجبوری و بی پولی رفت سر کار نگرانم تو رو خدا بیاین۰😭😭

اگه ریه بابام خراب شده چیکار کنم خوب میشه بنظرتون نکنه بابام بره😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید روزانه با کمتر کشدن قطعش کنه

من کمپ NAمعرفی میکنم.رایگانه تو شهر خودتون پیداش کن،باید جلساتو بره

با کمک اونا کم کم نمیکشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

باید ببرید دکتر

حالا مامانم رفت نوبت بگیره میترسم کسی با ریه میمیره من بابام رو خیلی دوست دارم اگه اینجوری شه حتی نمیتونم دیگه درس بخونم😭😭خودکشی میکنم اگه بابام رف

دیشب نه پریشب از تو جیبش که سه تا نخ توش بود در آوردم اومد ازم گرفت

مامانم هم رفت منو مدرسه ثبت نام کنه من گفتم اول برو برا بابام نوبت بگیر پیام دادم گفتم اگه بابام مرد تقصیر توعه نوبت نمیگیری گوشیش خاموش کرده😭

دیشب نه پریشب از تو جیبش که سه تا نخ توش بود در آوردم اومد ازم گرفت

هعیییی

خب داروی ترک اعتیادی برنامه ای کمپی چیزی برنامشو بریز

اگه همینجوری ادامه پیدا کنه خدایی نکرده دور از جونشون شاید فوت کنن زبونم لال یا به بقیه بدنشم آسیب بزنه

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695

هعییییخب داروی ترک اعتیادی برنامه ای کمپی چیزی برنامشو بریزاگه همینجوری ادامه پیدا کنه خدایی نکرده د ...

من خودمو میکشم اگه اینجوری شد😭14 سلام بیشتر نیست باید اینجوری اتفاقی برای بابام بیوفته😭😭

انشالله که چیز خاصی نیست پس از بررسی اگه خدای نکرده یه چیزهایی بود یسری مراکز پزشکی هست که بصورت خیریه اداره میشه و میتونین برای درمان برید اونجا در مورد هزینه های زندگی خودتون باید اقدام کنید اگه پدرتون بیمه باشه فک کنم بشه برای بازنشستگیش اقدام بکنه ترک سیگار هم خیلی سخته بنظرم همینکه بمرور کمش کنه خوبه