2777
2789

تعداد زیادی از فیلم های سینما رو تماشا کردم.... 

واقعا دارم وحشت میکنم

از اینکه انقدر بی بندو باری، چند همسری، رابطه با چند زن به صورت مخفیانه، جدا زندگی کردن از خانواده، خانواده های ک حداقل یه مطلقه دارن... 

توجه به پول و پول... 

بی حیایی، تنها بودن، منزوی بودن، رو دارن تبلیغ میکنن. 

یدونه فیلم ندیدم ک توش موضوع +18نباشه... 

الان ک تابستونه نشستم ،سریالای گذشته رو نگاه میکنم، شمعدونی، ساختمان پزشکان، 

انیمشن  های باخانمان ،زنان کوچک، دکتر ارنست 

چقدر محتواها متفاوت شده... 

چقدر این سریال هاو برنامه کودک ها، توش حیا، خانواده، احترام داره... 

سریال ساختمان پزشکان هرقسمت 1 ساعته ،و 58 قسمت داره، دریغ از یه کلمه فوش، یا مسائل +18...

اما سینمایی هایی ک جدیدا دیدم، طنزی توش نیست، همش +18و رقص و مسخره بازی و بی سرو ته... 

چی دارن فرو میکنن تو کله مردم و بچه هامون... وای خدا

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

در کل سینما ایران خیلی به درد نخور شده

بازیگرای اون نسل هارو ببین الانو ببین

امثال مثل امین تارخ و خسرو شکیبایی و... چقدر با پرستیژ و باشخصیت بودن

تلویزیونی به درد نمیخوره از اون ور بوم افتادن فقط تبلیغات ج ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن ترویج بی بند و باری میکننو مردم رو سوق میدن سمت تنهایی

فیلم پیر پسر، کلا توش سیگار، مشروب، رابطه بازنای مختلف ،دوری از خانواده، اینکه خانواده چیه جلو دست پارو میگیره،جوون باید تنها باشه، برای پول خانم ها تن به هر خفتی بدن.... زن باید زرنگ باشه مردا رو بتیغه... 

آخرهم بی سرو ته تموم شد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
در کل سینما ایران خیلی به درد نخور شدهبازیگرای اون نسل هارو ببین الانو ببینامثال مثل امین تارخ و خسر ...

دقیقا... 

تحلیل تون واقعا  درستو بجا بود انگار یه دستهایی در کاره تا این مرزها رو بشکنه و انواعو اقسام ناهنجاریهارو عادیسازی بکنه و جامعه رو  از اون مقید بودن به هنجارها خارج کنه حتی اگه سیستمهای نظارتی بخوان جلوشونو بگیرن مردم  سریع واکنش معکوس نشون میدن و بیشتر دیده میشه   اگه سرمنشا این پولهای هنگفت که تو این سینما و سریالهای خانگی هزینه میشه رو کنترل کنن میتونن تا حدود زیادی ازاین مسایل جلوگیری کنن 

فیلمای جدید همشون آبکی ان 

نه داستان خوب دارن نه بازیگرا خوب بازی میکنن و بقول شما دقیقاا تنها راهشون برای جذب مخاطب پوشیدن لباسای اوپن و ادا دراوردنه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

تحلیل تون واقعا درستو بجا بود انگار یه دستهایی در کاره تا این مرزها رو بشکنه و انواعو اقسام ناهنجار ...

دقیقااااا... 

این مرزها شکسته، دیگه فساد عادی شده، مشروب و سیگار واقعا عادیه.... 

طلاق عادیه... 

برای پول زیاد هرکاری کردن عادیه... 

رابطه های مخفیانه عادیه.... 

فرار از خانواده عادیه...... 

فوش و مسائل +18 مثل نقل و نبات شده... نباشه انگار یه چیزی کمه... 

تو خیا بون داشتم راه میرفتم، چند تا دختر حدودا 15، 16 ساله، با صدای بلند میگفتن، ببخشید ها

ان شاء الله ک ب گا نمیریم... 🤐یا چیزایی از این مورد.... 

فیلمای جدید همشون آبکی ان نه داستان خوب دارن نه بازیگرا خوب بازی میکنن و بقول شما دقیقاا تنها راهشون ...

فقط ذهن رو  دارن داغون میکنن 

دقیقااااا... این مرزها شکسته، دیگه فساد عادی شده، مشروب و سیگار واقعا عادیه.... طلاق عادیه... برای پ ...

بله این تاثیر گذاری برای نوجوونای  کم سنو سال بیشتره ای کاش یاد بگیرن هرچیزی رو تقلید نکنن و  درمورد ارزشهای واقعی مطالعه و تحقیق کنن تا تو دام این مسایل نیوفتن و نظارت بیشتر باشه و از طرفی مردم مخصوصا پدرومادرها روی این مسایل حساس باشن و معترض و در مورد خوبی و بدی اینگونه رفتارها صحبت بکنن تا بچه ها راه درستو انتخاب بکنن 

تحلیل تون واقعا درستو بجا بود انگار یه دستهایی در کاره تا این مرزها رو بشکنه و انواعو اقسام ناهنجار ...

والبته مهمترین مسئله برای جلوگیری از ساخت این فیلمهاوخود مردم هستند که با ندیدن این فیلمها به این فیلم‌ها نه میگند وم یتونه باعث بشه جلوی ساختمون گرفته بشه.