2777
2789

مثلا ۱۸ مرداد بعد ش۲۴ مرداد انتخاب رشته داشته باشی 

بعدشم امتحانات

آیا بعدا اذیت میشه برمیگرده 😭😭😭🫠

هر چقدر به خانوادم میگم بندازن ۳ شهریور میگن نه😐😐😐😕😕😕

خخخ لازک یا لیزیک کنی اصلأ تا یه هفته نمیتونی واضح ببینی که بخوای پاشی بری انتخاب رشته کنی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا دو هفته سوزش چشم و اشک داشتم 

تا دو ماه هم اصلأ نمیتونستم درست و حسابی ببینم ، یه چشمم تار میشد اون یکی واضح دوباره چند روز بعد جاشون عوض میشد 

عمرا اگه بتونی ، بعدشم تا یه هفته و بیشتر باید هم تو خونه هم بیرون عینک آفتابی بزنی ، الانم که بیرون جهنمه اصلأ نباید بری بیرون از خونه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من تا دو هفته سوزش چشم و اشک داشتم تا دو ماه هم اصلأ نمیتونستم درست و حسابی ببینم ، یه چشمم تار میشد ...

خب چی کار کنم متوجه نمیشن😭😭😭🫠 بعد الان این عکس اینا بگیرم سه شهریور میتونم عمل کنم ؟؟؟؟