2777
2789

میگه وقتایی که از همه ناراحتم با مامان درونم حرف کیزنم،میگه یخ شخصیت برا خودم ساختم خیالیه یه دختر خیلی مهربون که ازم بزرگتره نمیگم مامانمه یا چیزی ولی دوست دارم صداش کنم مامان،اون همیشه حواسش به منه،وقتایی که ناراحتم قربون صدقم میره وقتی باهاش حرف میزنم حالم بهتر میشه خیلی ،با اینکه میدونم خیالیه اصلا وجود نداره اما دوسش دارم،اون یه بخشی از روحمه که وقتی ناراحتم میخاد آرومم کنه،اون خودمم که خودمو اروم میکنم

اجیم هنوز ۱۲سالش نشده ها

اینم بگم رابطش با مامانم اصلا خوب نیست

,کلا همو درک نمیکنن،ولی واقعا مامانم براش مادری نکرده حق با آجیمه

شما چه حسی ازین مادر درونش میگیرید؟به نظرتون چرا اینجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو رویاهام یه پدر حامی و مهربون دارم که هرموقع ناراحتم میرم باهاش حرف میزنم چون پیش اون میتونم زشت باشم، غر بزنم هرچیزی که دلم میخواد هستم و اون منو همینجور که هستم دوست داره و هیچوقت سرزنشم نمیکنه و هرموقع حالم بده بغلم میکنه 🥲❤️‍🩹

این قوه تخیل ابجیتون هست و این خیلییی خوبه فرد باهوشیه 🌝✌🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

جدی؟چرا همچین حسی گرفتی؟

شوخی کردم باوا 

بچس قوه تخیلش فعاله 

بزار چند سال دیگه بزرگتر بشه اوکی میشه

نشد ببریدش تراپیست چون برخی رفتارا یه ریشه داره 

که یا از خانواده میاد یا کمبوده که باعث شده به این تخیل پناه بیاره برای حس آرامش گرفتن

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

منم تو رویاهام یه پدر حامی و مهربون دارم که هرموقع ناراحتم میرم باهاش حرف میزنم چون پیش اون میتونم ز ...

برگاممم،آجیمم همینو میگه میکه من پیش اون خود واقعیمم بدون ترس از سرزنش،بدون این که حس کنم دیگه دوستم نداره

آره بهش گفتم خیلی پتانسیل خفنیههه،چقد جالبه

شوخی کردم باوا بچس قوه تخیلش فعاله بزار چند سال دیگه بزرگتر بشه اوکی میشهنشد ببریدش تراپیست چون برخی ...

😂😂برگام ریخت یه دیقه گفتم چی گفتم که همچین برداشتی کرده

خیلیم بچه نیست۱۱سالشه،مهر میشع۱۲

الهی قربونش برم من انقد که این سختی کشیده کمبود داره...

تو سن ساختن شخصیت و دوست خیالی که هستن البته به نظره من به شخصه این داستان سن نداره شاید جایی در مور ...

جدی؟اخه خیلیم بچه نیست۱۱سالشه مهر میشه۱۲،شال دیگه میره کلاس شیشم

بعید میدونم دجایی درموردشچیزی خونده باشه یا دیده باشه

😂😂برگام ریخت یه دیقه گفتم چی گفتم که همچین برداشتی کردهخیلیم بچه نیست۱۱سالشه،مهر میشع۱۲الهی قربونش ...

منم فعلا ۱۴ سالمه 

بچه حساب میشه هنوز ذهنیتش تا قبل ۱۳ هنوز توی دنیای 

رنگی رنگیشه منم ۳۰ روز دیگه تقریبا میشم ۱۵

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

جن چیه ؟ نبود مادر رو اینطور جبران میکنه ، چون بچه به محبت مادر خیلی احتیاج داره ، بهرحال تلاش ذهنه

اره خودممم همچین حسی گرفتم..

الهی بمیرم براش،کاش خدا الانشو ببینه براش یع آینده قشنگ رقم بزنه،میدونم لیاقتشو داره