بچه ها ما تو شهر دور از خانواده هامون هستیم یعنی غربت بعد همسرم فردا میخواد بره مراسم پدر دامادشون ( چهلم) تازه دو هفته میشه برگشتیم خونه خودمون، منم چون راه دوره تقریبا ۸ ساعت و با بچه دوساله که خیلی توراه و ماشین اذیت میکنه خودمم متنفرم از این راه خیلی خسته میشم کمردرد و پا درد میشم توماشین جدیدا سردرد میگیرم میخوام نرم با بچم خونه باشم همسرم تنها بره چون دو روزه میاد، بعد میگه شما هم بیاین ماشین خالیه اونجا روحیه خودت و بچه عوض میشه بیاین بریم ولی من فکرشم برام سخته ، کی این همه راهو بره دوباره همینقدر باید برگردیم ، اونم دو روز ، بخدا جز اذیت واسم چیزی نداره خونه خودم بهتره میخوریم میخوابیم، موندم چکار کنم دوست ندارم برم اصلا
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!