2777
2789

بچه ها ما تو شهر دور از خانواده هامون هستیم یعنی غربت بعد همسرم فردا میخواد بره مراسم پدر دامادشون ( چهلم) تازه دو هفته میشه برگشتیم خونه خودمون، منم چون راه دوره تقریبا ۸ ساعت و با بچه دوساله که خیلی توراه و ماشین اذیت میکنه خودمم متنفرم از این راه خیلی خسته میشم کمردرد و پا درد میشم توماشین جدیدا سردرد میگیرم  میخوام نرم با بچم خونه باشم همسرم تنها بره چون دو روزه میاد،  بعد میگه شما هم بیاین ماشین خالیه اونجا روحیه خودت و بچه عوض میشه بیاین بریم ولی من فکرشم برام سخته ، کی این همه راهو بره دوباره همینقدر باید برگردیم ، اونم دو روز ، بخدا جز اذیت واسم چیزی نداره خونه خودم بهتره میخوریم میخوابیم، موندم چکار کنم دوست ندارم برم اصلا

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بگو چه روحیه عوض شدنی گریه و زاریه..بگو بچه اذیت میکنه راحت نیستم دخترجان اگه دوسنداری بری نرو هرجور ...

میگم بخدا صدبار گفتم میگه بچه گناه داره اینجا تنها افسرده میشه بخاطر بچه بیا ، دلم واسه بچم میسوزه ولی دو روز چیه اخه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.