2777
2789
عنوان

صلوات میفرستی برام🥲😭

26 بازدید | 2 پست

میشه به نیت ازدواجم با کسی که دوسش دارم دعا کنین؟ به نیت اینکه اگر به صلاحم نیست خدا به صلاحم برسونتش و برام آرامش کنارشو رقم بزنه؟

خدا کاری کنه که خوشبخت بشیم و چیزی نتونه جدامون کنه؟ خیلی دلم تو عذابه...

بدون این ادم نمیتونم دووم بیارم، تحمل ندارم با دختر دیگه ای ببینمش..

دعا کنین به صلاحم بشه و سهم من بشه و خدا جور دیگه سرنوشتمونو بنویسه عذاب دلم تموم بشه... دعا کنین خودش بخواد رابطمون جدی بشه

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

10صلوات فرستادم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالا به زودی حاجت روا بشی و به عشقت برسی و همیشه خوشبخت و موفق باشید در کنار هم🤍🤲🙏میشه برا حاجت روایی منم صلوات بفرستی؟منم یکی از حاجتام مثل خودته😭😭

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.