2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بچم‌ یبوست داره شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 56 پست

اگه حلیم دوسداره حلیم درست کن با قلم گاوی عالیه ها 

چربی قلم و بلغور گندم ک تو حلیمه عالی حالشو خوب میکنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خطرناکه عزیزم؟من هروقت این مشگل برام پیش بیاد استفاده میکنم شکل دمنوش

کم خونی میاره استفاده دایمش خوب نیست

و بدای مصرف دو لیوان واقعا زیاده. یک دونه اش نهایت دونا. یه بنده خدایی ی قوری دم کرده بوو اونقد حالش بد شده بود اوررانس اومد🤦🏻‍♀️

کلا خوب نیست بخصوص برای بچه

این غذاش کلا برنجیه هیچی نمیخوره خیلی بدغذاس

پسر منم بد غذاست به شدت ،ولی من بهش صبح خاک شیر میدم،بعدم یا چای نبات یا شیرو نبات،یا خیار رنده شده،خورشت غذا رو بهش میگم بیشتر بریزه رو غذا، خیلی اذیت پسرم همیشه این دردسر هست برای زمان خاصی نیست خیلی وقته درگیرم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

انجیر و با آب جوش خیس کن سرد شد آبش و بده

روغن خوراکی کرچک از داروخانه بگیر بده زیر نیم ساعت تمام رودش تخلیه میشه

یا اگر کره تو خونه داری به اندازه نصف قاشق کره و کمی شکر و بریز تو یه کاسه استیل بزار رو بخار کتری تا کره ذوب بشه و با شکر مخلوط که شد کمی بده بخوره شکمش راه میفته

اب جوشبده خوب نیست نخوز زیا

بهترین نوع آب هم باید جوشیده باشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کم خونی میاره استفاده دایمش خوب نیستو بدای مصرف دو لیوان واقعا زیاده. یک دونه اش نهایت دونا. یه بنده ...

عزیزم من منظورم غلیظ نیست و اینکه دائم نه فقط برای موارد خیلی ضروری مثل مشکل این خانوم

خوراکش برنجه اصلا سوپ وغذاهای ابکی نمیخوره خیلی بدغذاس

میوه و آلو و لواشک

بچه جاری منم همینه. سه ساله است.براش توضیح داده ب زوره به زوره ب زور طفلکی آب میخوره

روزی چهارتا لیوان.آب بخوره مشکلش برطرف میشه 

همه ی اینایی که گفتن خوبه ولی اینکه صبح ناشتا یخوره اثرش خیلی بهتره، مخصوصا انجیر خیس خورده.

در نهایت شیاف ییزاکودیل هم کمکش میکنه ولی خب ببر دکتر که کاملا درست بشه، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵