2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بچم‌ یبوست داره شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگ سنا یه فنجون آدم بزرگ و از پا در میارهاصلا برای بچه مناسب نیست

نمیدونم والا من خودم که این مشکل برام پیش بیاد استفاده میکنم تنها چیزیه که جوابگوعه نه انجیر ن هیچی دیگه جوابگو نیست مثل این

برگ تنهابدم بخوره؟

آره ببین اینایی که میگم هر کدوم به تنهایی شکم و راه میندازه یکی شو هم بدی کافیه

آلو

زرد آلو

لواشک

انجیر خشک و خیسش فرق نداره فقط خیسش کنی آبشون بدی سریع تر اثر میکنه

کره ذوب شده همراه شکر

شربت روغن کرچک

بهترین نوع آب هم باید جوشیده باشه

نه کی گفته بهترینه؟ . آب جوش و اب مقطر درسته از نظر بهدااشتی سالمه اما هیچ املاحی داخلش نیست . یعنی هیچی ب بدن نمیرسونه 

اگه خیلی حساسی اب تصفیه بخور اما جوش ن

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نه کی گفته بهترینه؟ . آب جوش و اب مقطر درسته از نظر بهدااشتی سالمه اما هیچ املاحی داخلش نیست . یعنی ...

عزیزم اتفاقا آب تصفیه شده مواد مفید آب و از بین میبره و جوشاندن فقط اون ثقل و سختی آب و از بین میبره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم اتفاقا آب تصفیه شده مواد مفید آب و از بین میبره و جوشاندن فقط اون ثقل و سختی آب و از بین میبره

باشه برو بجوشون بخور چی بگم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

باشه برو بجوشون بخور چی بگم

عزیزم من اصراری به شما نکردم ولی اطلاعات غلط هم به بقیه نده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹