2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بچم‌ یبوست داره شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 56 پست

عزیزم انجیر خشک ازشب بخیسون صبح بهش بده بخوره عالیه برایبدست

یاد برادر زادم افتادم دورش بگردم این مشکلو داشت اینقدر میلرزید وترسیده بود سمتش میرفتم جیغ میزد اوخ الانم که یادم اوند قلبم ریش شد اون نزدیک دوسالش بود هندز دوسالش نشده بود

الهی زود خوب بشه بچت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تغذیه اش رو درست کن

بهش توضیح بده ک بدنش ب آب و میوه و سبزی نیاز داره

متوجه میشه کاملا

کاهو سبزی خیار میوه های دیگه هندونه آب 

همه اینها لازمه. شده لواشک بهش بده یا الو

با داره فایده نداره.موقتی هست. سبک زندگی رو باید تغییر بدی

واس بچه ۳ ساله برگ ثتا تجویز میکنین؟؟؟؟

اسی شکمشو روغن زیتون بمال ماساژبده خوب میشه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

عزیزم اب جوشیده ولرم بده بهش اصلا آب نجوشیده نخورید

اب جوشبده خوب نیست نخوز زیا 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

فقط تغذیه اش رو درست کن بهش توضیح بده ک بدنش ب آب و میوه و سبزی نیاز دارهمتوجه میشه کاملاکاهو سبزی خ ...

خوراکش برنجه اصلا سوپ وغذاهای ابکی نمیخوره خیلی بدغذاس

یه سری از غذاها رو هم کلا حذف کن یه مدت 

کاکائو موز فست فود ماکارونی 

الان بچه ترسیده چون درد داره باید همراهیش کنی تا ترسش بریزه پسر من یکسال درگیرش بود دقیقا ۳ تا ۴ سالگیش

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔