تو اتاق خوابم خونه جاریم هستم جاریم و برادر شوهرم تو پذیرایی خوابیدن دستشویی تو حیاط هست چجوری برم خیلی دستشویی دارم تا صبح نمیتونم نگهدارم زشت نیست اونا اونجا خوابن من برم دستشویی بیدار نمیشن برداشت بد نکنن یه وقت با شوهرم دعوام شد یه عالمه کتکم زد اومدم اینجا
حتی اگر همچین فکریم میکنن برو... کلیه ها داغون میشن
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی حالم بده برادر شوهرم اینا هیچکس دنبال کاراش درست نمیره امروز از زندان به من زنگ زد گریه میکرد گفت من به غیر از تو هیچکس ندارم اگه تو نبودی خودم میکشتم اون وقت بیان سر قبرم گریه کنن و ... منم خیلی حالم بده از اون موقع حتی غذا نمیتونم بخورم همش میگم اون الان در چه حال هست
سلام عزیزم توی یکی از تاپیک هات درباره ی کهیر گفته بودی خوب شدی؟ من دو هفته است زندگی رو ازم گرفته تمام صورتم لبام و همه ی بدنم کهیره حتی توی سرم هم درومده میشه بگی چیکار کردی برای درمانت؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت