2777
2789
عنوان

بچه دوساله از پوشاک کرفتم

236 بازدید | 26 پست

همه علایم داشت خبر می‌داد منم گفتم موقعش دیگه دوسال یه ماهه از پمپرز بگیریم آقا یک ماه شده اصلا اصلا خبر نمی‌ده نمی‌دونم چیکار کنم میخام برگردم به پوشاک همه طعنه کشم میکنن بهم میخندن چی جوابشون بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار بقیه داری شرایط خودت و بچه مهم تره از من می‌شنوی دوباره پوشک نکن یک بوم و دوهوا میشه من پسرم نزدیک سه سالگی گرفتم اونم دیگه همین طور بود وسطش لجبازی میکرد همکاری نمیکرد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اهمیت نده منم برگشتم به پوشک دوماه کامل گرفته بودم همه جا میگف یهو یه جا بازی میکرد اونجا نگف دیگ پوشک شورتی گرفتم واسه بیرون فقط ولی خودش میگه اگرم نگه خودم ازش میپرسم

اصلا دیگه پوشک نکن نصف راه و رفتی 

کتاب داستان یا موضوع دستشویی براش بخون 

بگو جیش و پی پی باید برن خونشون ناراحت میشن 

اونجا خونشونه باید برن پیش مامانشون 

خودت بگو وای دلم درد گرفت باید برم دستشویی 

ادا در بیار که یاد بگیره اگه جیش کرد بگو اشکال نداره حواست نبود اگه جیش داشتی بیا به مامان بگو من میدونم تو یادت نمیره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من بچهامو از ۲۰ماهگی گرفتم 

تندتند میبردم دسشویی خودم تا چندماهی بعد خودشون گفتن 

بنظرم برا گفتن زوده خودت هواست باشه بموقع ببرش تا عادت کنه 

متوجه میشه بهش میگی اگه داشتی بگو بهم ؟!

🫂