2777
2789
عنوان

بچه دوساله از پوشاک کرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست
واقعا توو ۲ سالگی میفهن؟

اره چرا نفهمن 

پسر من دوسال و یک ماهش بود چهار روز شلوارشو خیس کرد 

یکبارم پی پی کرد تو خونه ....هفت روزه جمع شد....الآنم دو سال و هشت ماهشه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچهامو از ۲۰ماهگی گرفتم تندتند میبردم دسشویی خودم تا چندماهی بعد خودشون گفتن بنظرم برا گفتن زوده ...

اخه دستشویی نمیاددد باهم جیغ گریه نمیام تو دستشویی سر صدا بخدا برچسب براش خریدم همه چیز فایده نداره

بچه من ۲۲ ماهشه ولی زبون این چیزا رو نداره

باهاش حرف بزن 

هرکاری می‌کنی مثلا

بگو بریم شلوار بپوشیم که رنگش آبیه روش یه دونه خرس داره 

یا دارم غذا درست میکنم برنج توشه،گوشت توشه 

سیب زمینی که خیلی دوست داری 

این درخته رنگش سبزه ببین چقدر قشنگه 

شعر بخون براش کتاب داستان 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چه عالی من از الان نگرانم.

ده دقیقه یکبار ببرش دستشویی 

من زمانی که فراموش میکردم خودشو خیس میکرد 

یه هفته ای عادت کرد....صبر و حوصله میخواد 

باهاش حرف بزن هرکاری می‌کنی مثلابگو بریم شلوار بپوشیم که رنگش آبیه روش یه دونه خرس داره یا دارم غذا ...

حرف میزنم حتی به خاطر کارتون و خودم انگلیسی هم میگه‌ ولی دستشویی رو درک نمیکنه. 

الهی نگاهی
من هنوز هیچ تمرینی باهاش نکردم‌. چون حس میکنم درکی نداره

بچه ها باهم فرق دارن بچه من ازاولم لج بازو شیطون بود جاهای مذهبی می‌بردم هی میگ دسشویی دارم که از اون محیط فرار کنه جاهای مث پارک و یا جایی که هم بازی داشته باشم دقیقه 90میگه