2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 47 پست
وای بمیرممممم بخدا قلب منم درد گرفت خیلی نارحت شدم درکت میکنم، خدا لعنتش کنه، چرا مگ چیشده تو زندگیت ...

خدا نکنه عزیزم، یه سالی هست یه کاری رو شروع کرده همه ی پرسنلش خانم هستن از دختر مجرد ۲۰ ساله تا زن متاهل ۴۰,۵۰ ساله سر این موضوع خیلی دعوامون میشه همش میگه کارای من به تو ربطی ندارد و حق نداری دخالت کنی همش در حال چت کردن و حرف زدن با اون خانماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسییییی چی مشکللش چیه

نمی‌دونم اول ازدواج اگه خودش نبود می‌داشت با مادر و خواهرش برم بیرون ولی از وقتی بچه دار شدیم دیگه کلا نداشت تنها یا با کسی غیر از خودش بیرون برم الآنم که سرش حسابی به کار جدیدش گرمه اصلا وقت نمیکنه مارو جایی ببره دیگه کلا تو خونه ایم

خیلی شکاکه بعد از اینهمه سال هنوز بهم اعتماد نکرده حتی نمی‌ذاره تو گوشی هیچ فضای مجازی ای داشته باشم ...

واییییی چقد بده این ادم، چرا اینقد بی اعتماد، برو هرچی برنامه هست نصب کن، اگرم بهت حرف زد بگو میخام داشته باشم ب همون دلیل ک تو داری، هرچی گفت بگو پس توم پاک کن یا کنم دارم اصنم نترس بزار بدونه رو حرف خودتی ن برده اون

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

نمی‌دونم اول ازدواج اگه خودش نبود می‌داشت با مادر و خواهرش برم بیرون ولی از وقتی بچه دار شدیم دیگه ک ...

مگه میشه لعنت کنه خدا بهشون این جور مردا بد، دوروز باهش برو سرکارش اصن یدفع برو، گفت چرا الکی بگو دلم تنگ. شد، چ میدونم سوپرایز(😕😡😔الکی) برو ببین چیکار میک اونجا

سرش رو با زن های خیابونی گرم کرده، یه دعوا راه بنداز پای خانواده شوهرت رو هم باز کن بگو مگه من زندانی ام نمی زاره برم بیرون خونه ام هست باهام حرف نمی زنه، یه تصمیم جدی بگیر مردی که ۱۴ سال نزاره زنش بره بیرون تا آخر عمر درست بشو نیس

واییییی چقد بده این ادم، چرا اینقد بی اعتماد، برو هرچی برنامه هست نصب کن، اگرم بهت حرف زد بگو میخام ...

اگه بدونی چی میکشم از دستش یک بار روبیکا نصب کردم فهمیدم گوشی رو ازم گرفت ۱ هفته بهم نداد می‌دونه من به خاطر اینکه بچه هام استرس نگیرن سر و صدا راه نمی ندارم هرجور دوست داره اذیت می‌کنه 

مگه میشه لعنت کنه خدا بهشون این جور مردا بد، دوروز باهش برو سرکارش اصن یدفع برو، گفت چرا الکی بگو دل ...

حتی آدرس محل کارش رو به من نمیده ولی یک بار تو گوشیش دیدم با یه دختره قرار گذاشته براش آدرس محل کارش رو فرستاده که بره اونجا همدیگه رو ببینن، یه دعوای حسابی راه انداختم ولی بازم همون آش و همون کاسه

سرش رو با زن های خیابونی گرم کرده، یه دعوا راه بنداز پای خانواده شوهرت رو هم باز کن بگو مگه من زندان ...

آره سرش حسابی سرش گرمه، خانوادگی همین طورن پدر شوهرم بعد از ۵۰ سال زندگی تازه الان ۶,۷ سالی میشه اجازه میده مادرشوهر بدبختم تنها بره بیرون قبلش اونم مثل من تو خونه زندانی بوده اون از اول به زنش گفته بود اخلاقش اینطوره ولی شوهر من بعد از بچه دار شدن خودشو نشون داد

حتی قبل از بچه دار شدن میذاشت درس بخونم خودم با تاکسی بانوان میرفتم و برمیگشتم ولی همین که بچه دار شدیم به بهانه ی اینکه با بچه اذیت میشی و این حرفا کم کم خونه نشینم کرد هروقتم اعتراض کردم میگه همینه که هست ناراحتی بچه هارو بذار برو

اگه بدونی چی میکشم از دستش یک بار روبیکا نصب کردم فهمیدم گوشی رو ازم گرفت ۱ هفته بهم نداد می‌دونه من ...

دیگه کوتاه نیا، یعنی ک چی نزار مگ دست خودشه بگو چرا میترسی دستت با اون خرا... روشه

حتی آدرس محل کارش رو به من نمیده ولی یک بار تو گوشیش دیدم با یه دختره قرار گذاشته براش آدرس محل کارش ...

وایییی چراااااا مگه میشه، باورم نمیشه وای چقد بد، چرا زن این شدی اخع لعنت بهش