2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 47 پست
شما که خوبین ما پنج ساله ازدواج کردیم بچه م نداریم خوصله ی همدیگه رو نداریم دیگه عشقه چی کشکه چی اون ...

توروخدا اگه کنارش خوش نبودی بچه نیاری به امید اینکه درست میشه منم فکر کردم بچه بیاد زندگیم گرم میشه بچه آوردم الان به خاطر بچه هام مجبورم تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منه دروغ میگی فکر میکنی جادو وجود نداره ؟ میدونستی من و دوست پسرم ۲ هفته مونده به خواستگاریم سرد میش ...

اگه واقعا اینطوری باشه چکار کنم؟ به خدا عاشقم بود از یه لحظه دوریم اشک می‌ریخت الان نمی‌دونم چرا اینطوری شذه

مطمن مشکل رفتاری از شما نیست وگرنه نمیومدی بپرسی و زندگیت حل کنیبرو بهش بگو یادته قدیما یا اون سال ه ...

دیشب همینا رو گفتم آنقدر بی محلی کرد آخرش گفتم کی جای منو تو دلت گرفته که اینطوری رفتار می‌کنی گفت تو کی باشی که تو زندگی من جایی داشته باشی که کسی بخواد جاتو بگیره😭 نمیدونی وقتی این حرفو زد قلبم آتیش گرفت آنقدر خورد شدم لباس پوشیدم میخواستم از خونه برم بچه هام آنقدر گریه کردن نداشتن برم

خوب توجه کن ببین درمورد چی با اونا حرف میزنه ب چه موضوعی علاقه داره حرف بزنی یکی سعی کن موضوعی که جا ...

با اونا در مورد همه چیزززز حرف میزنه یعنی من حتی مسایل زندگی خودمو وقتی داره با خانوادش حرف میزنه میفهمم ولی من هرچی می‌خوام باهاش حرف بزنم انگار کرد ولاله

باهم دیگه حرف بزنید علت سردی رفتارش رو بپرس، یاد اوایل ازدواج بیار بگو که میخوای مثل قبل باشی مطمئن ...

هرچقدر حرف میزنم فقط انگار دارم با دیوار حرف میزنم هیچ واکنشی نداره فقط چند بار میگه ول کن حوصله ندارم

توروخدا اگه کنارش خوش نبودی بچه نیاری به امید اینکه درست میشه منم فکر کردم بچه بیاد زندگیم گرم میشه ...

ببین باهم بد نیستیم 

فقط انگار انقدر درگیر کار و مشکلاتیم که دیگه نمیتونیم مثل قبل باشیم وگرنه برای همه چیز با هم مشورت میکنیم باهم سفر میریم بیرون میریم همیشه با همیم ولی شکل و مدل رابطه مون خیلی فرق داره با قبلا 

حدث میزنم زندگیتون سر لج و لجبازی خودتون با شوهرتون افتاده. و ریشه کرده باعث سردی و گوشه گیری شده

آره خودمم حس میکنم ولی نمی‌دونم چکار. کنم درست بشه آنقدر خودشو با کارش سرگرم کرده که اصلا براش اهمیتی ندارد من چی میخوام

گوشیش رمز داره به جوری ازش محافظت می‌کنه انگار ناموسشه

شب تو خواب، برو درست اشتباس گوشیو بردار خاموش کن بزار ی جای مطمنننن ک پیدا نکنه بعد دنبالش گشت بگو من چ میدونم ببر اطلاعت در بیار ازش البته شب ن خو میفهمه کتر تو، روز ببر مخصوصا وقتی میاد خونه تا فک کنه گم کرده

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

دیشب همینا رو گفتم آنقدر بی محلی کرد آخرش گفتم کی جای منو تو دلت گرفته که اینطوری رفتار می‌کنی گفت ت ...

وای بمیرممممم بخدا قلب منم درد گرفت خیلی نارحت شدم درکت میکنم، خدا لعنتش کنه، چرا مگ چیشده تو زندگیتون اینارو گفته

اگه واقعا اینطوری باشه چکار کنم؟ به خدا عاشقم بود از یه لحظه دوریم اشک می‌ریخت الان نمی‌دونم چرا این ...

برو پیش سیدی بگو طالع رو بهم بگو

شب تو خواب، برو درست اشتباس گوشیو بردار خاموش کن بزار ی جای مطمنننن ک پیدا نکنه بعد دنبالش گشت بگو م ...

باورت میشه نمی‌ذاره پامو از در بذارم بیرون؟ همیشه تو خونه ام حتی تا سوپری هم نمی‌ذاره برم